Ce factori au facut'o sa se schimbe atat? In primul rand, anturajul. Poate fi si din cauza unor diverse probleme/certuri aparute in familie.
Si eu m-am aflat in situatia ta cu putin timp in urma. Avusesem o relatie relativ scurta cu o fata, dupa care aceasta s-a mutat cu domiciliul in strainatate. Asta a fost acum 3 ani. Fata s-a reintors in tara, ne'am intalnit si am ramas socat:O...asta e! se mai intampla!
Legat de intrebarea ta, ce i'a facut baiatul respectiv incat a inebunit'o, asta numai ea stie...
Bafta!
Ceau
nu ii asa frumoasa situatia, daca a ajuns in patul lui nu inseamna ca este panarama, poate doar o fata naiva, care nu stie ce este aia iubirea, o copilaroasa care va regreta toata viata ca a ajuns in patul lui(pff eu una nici dupa 3 ani nu mas culca cu unu, mai ales pe care nu-l cunosc asa de bine si nu stiu deloc cei poarta capul)
poate ca el are vrajeala maxima de a reusit asta intr'o luna...
este clar ca el a vrut doar sex si atat dar unele fete inca cred in basme si in printi, nu mai conteaza la ele varsta sau cunostintele lor, tu deocamdata nu mai poti face nimic.asteapta ca lucrurile sa o ia razna si sa se desparta el de ea
ai grija de ea pentru ca, cand el se va despartii de ea, ea se va simti foarte rau si va plange mult... tu fii sprijinul ei si ai grija de ea pentriu ca ea sa vada ce o ales si ce greseala mare a facut cand a rupt relatia ta cu a lui...
kiss mare:*
Inseamna ca astepta sa faci pasul ala, care l-a facut acel baiat, de mult.nah.nasoala situatie
E mai smecheras baiatu ala, a mintit-o i-a bagat vrajeli in cap, recunosc tipu asta de oameni. Daca te iubeste cu adevarat va sta in continuare langa tine, daca nu nu stiu ce sa zic avand in vedere ca nu va cunosc si mai ales ca a-ti stat si 4 ani impreuna
Te-ai gandit ca dupa 4 ani s-a plictisit la culme de tine? La ce te astepti daca vorbeai cu ea pe mess? Cu iubita vorbesti pe mess?! Nu o spun cu rautate, o sa-ti dai seama mai tarziu (sper pentru tine) de ce anume are nevoie o femeie. Daca te intereseaza, nu pentru "ea" ci pentru tine.Stii...toata lumea vorbeste despre iubire, putini o pun practica.Toate femeile la care nu ajungi sau pe care le pierzi sunt fie panarame fie lesbi!Sanatoasa atitudine...
Mutubal întreabă: