| TabooR a întrebat:

Care este ce-a mai frumoasa femeie din lume?thinking as vrea sa ma casatoresc cu ea laughingdar nu o cunosc laughing)

Răspuns Câştigător
| Sylx a răspuns:

Salut, nu avem nici eu nici tu bafta asta asa ca ramanem doar cu visele. laughing Femeia pe care eu o consider cea mai frumoasa si cu care mi-as fi dorit intr-adevar sa ma casatoresc este Aishwarya Rai. Pentru cine nu o cunoaste, este o actrita indianca foarte apreciata si iubita de multi, a jucat in nenumarate filme in special indiene. Nu de putine ori, a fost considerata ca fiind cea mai frumoasa femeie din lume!

18 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nikita din Romanawinking

| Bacemi a răspuns:

Nu stiu. Oricum sunt sigur ca nu ai sanse. Mie imi place foarte mult Jessica Alba.

Abh
| Abh a răspuns:

Frumusetea fizica este trecatoare, in schimb cea sufleteasca ramane, asa ca ai grija ce doresti!

| Malvina24 a răspuns:

Angelina Jolie e cea mai frumoasa femeie din lume! Dar revino cu picioarele pe pamant ca sunt o multime de fete draguta si fara titlul'' cea mai frumoasa femeie'' care stiu sa iubeasca si sa se lase iubite! crezi ca la batranete mai e frumoasa? atunci ce vei face? frumusetea e trecatoare uita-te si la sufletul celei ce-ti va fi sotie! asa vei apuca fericirea vesnica!

| fabiola a răspuns:

S-ar rezolva simplu daca si ea te-ar vrea!

| Barajag a răspuns:

Nici ca o vei cunoaste vreodatabig grinFi mai realist, femeia cea mai frumoasa, este cea care are suflet, crezi ca frumusetea nu este trecatoare?happy

| lays a răspuns:

Eu, da sunt ocupata din pacatestraight face

| tarziu a răspuns:

Daca e frumoasa nu ajunge! trebuie sa fie un amestec de calitati, intre care frumusetea e doar o mica parte...

| anna01 a răspuns:

Ce treaba are casatoria cu frumusetea?

| darrio2007 a răspuns:

Angelina Jolie. Dar este deja luata de Bradd Pitt. Dar poate ai noroc.Nu se prea intelege cu el.

Răspuns utilizator avertizat
| matchpoint a răspuns:

Nu exista femeie urata, doar barbat care nu a baut destul. PA

| gabitza_6878 a răspuns:

Incearc-o pe bianca draguseanu rolling on the floor)

NicolaeComan
| NicolaeComan a răspuns:

Cea mai frumoasă femeie din lume este iubita mea. După felul cum te exprimi, nu ai nicio şansă să ajungi la inima ei care oricum este ocupată.

| marya a răspuns:

Pai lumea o considera pe megan fox

| Coriii a răspuns:

laughing) lol... daca ea este cea mai frumoasa tipa... ar insemna ca este vedetawinking asa e nu?
si eu una nu prea as crede ca se va uita la un tip mai prejos decat ea si in al 2 rand esti din romania... o tara a nimanui...
helloo traim in romanialaughing
sorry daca te-am speryat laughing
nu glumeam...
app sa itiraspund la intrebare nu o stiu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adriana Lima?

| kally_5953 a răspuns:

Fiecare femeie este frumoasa in felul ei...

Întrebări similare