Salut, nu avem nici eu nici tu bafta asta asa ca ramanem doar cu visele. Femeia pe care eu o consider cea mai frumoasa si cu care mi-as fi dorit intr-adevar sa ma casatoresc este Aishwarya Rai. Pentru cine nu o cunoaste, este o actrita indianca foarte apreciata si iubita de multi, a jucat in nenumarate filme in special indiene. Nu de putine ori, a fost considerata ca fiind cea mai frumoasa femeie din lume!
Nu stiu. Oricum sunt sigur ca nu ai sanse. Mie imi place foarte mult Jessica Alba.
Frumusetea fizica este trecatoare, in schimb cea sufleteasca ramane, asa ca ai grija ce doresti!
Angelina Jolie e cea mai frumoasa femeie din lume! Dar revino cu picioarele pe pamant ca sunt o multime de fete draguta si fara titlul'' cea mai frumoasa femeie'' care stiu sa iubeasca si sa se lase iubite! crezi ca la batranete mai e frumoasa? atunci ce vei face? frumusetea e trecatoare uita-te si la sufletul celei ce-ti va fi sotie! asa vei apuca fericirea vesnica!
Nici ca o vei cunoaste vreodataFi mai realist, femeia cea mai frumoasa, este cea care are suflet, crezi ca frumusetea nu este trecatoare?
Daca e frumoasa nu ajunge! trebuie sa fie un amestec de calitati, intre care frumusetea e doar o mica parte...
Angelina Jolie. Dar este deja luata de Bradd Pitt. Dar poate ai noroc.Nu se prea intelege cu el.
Cea mai frumoasă femeie din lume este iubita mea. După felul cum te exprimi, nu ai nicio şansă să ajungi la inima ei care oricum este ocupată.
) lol... daca ea este cea mai frumoasa tipa... ar insemna ca este vedeta asa e nu?
si eu una nu prea as crede ca se va uita la un tip mai prejos decat ea si in al 2 rand esti din romania... o tara a nimanui...
helloo traim in romania
sorry daca te-am speryat
nu glumeam...
app sa itiraspund la intrebare nu o stiu