Anticonceptionalele recomandate de ginecolog si luate sub supraveghere (un consult la fiecare 6 luni).
Eu stiu o metoda chiar mai eficienta decat prezervativu, ABTINETE! sau o faceti oral, anticonceptionalele... au efecte, eu le exclud din prima, sau daca ai un partener de incredere care nu se duce la altele puteti face si fara iar atunci cand simte ca ii vine s-o scoata si sa-si de si el drumu (locuri sunt multe:un servetel, pe tine sau la bae nu stiu cautati si voi...) eu cel putin o fac fara ia cand simt ca imi vine atunci pun un prezervativ si mai continui 1 mun si gata si e si mai placut pentru ambi si nu exista nici un risc, nu imi dau drumu in ea sub nici o forma so e totul ok
Tudor.nu raspunde asa.cred ca orice om stie ca abtinerea e cea mai buna metoda. eu vorbesc serios. daca am cu cine...nu veni cu raspunsuri de genu. nu sunt o fetita de 10 ani care pentru prima data a avut un contact sexual. eu vreau un raspuns cat se poate se serios, din partea femeilor sau barbatilor ce au folosit o metoda contraceptiva de lunga durata. nu prostii.