| FeelLove a întrebat:

Care este cea mai buna metoda de indepartare a parului din zona inghinala? Va rog sa-mi spuneti si numele produsului ca sa stiu exact ce sa-mi cumpar. Pupici! :**

Răspuns Câştigător
| lentzig a răspuns:

Buna! cea mai buna metoda de epilare este cea cu ceara. daca nu te ai mai facut niciodata cu ceara, nu incerca sa te face acasa pentru ca vei da 12 lei pe benzi si nu vei reusi sa indepartezi parul dorit.du te la salon, cel putin prima data.indepartarea parului costa 20 de lei, daca vrei doar pe parti si in jur de 40 de ron, complet,(plus interfesier). dupa ce te ai facut la salon poti incerca acasa sa te faci cu ceara, pentru ca radacina e mai subtire si ai sanse de reusita.cand te grabesti sau nu poti astepta sa ti cresca parul suficient d lung pentru a-l indeparta la salon (cel putin 1 cm), foloseste lama de ras, cu gel de ras sau daca nu ai cu balsam de par(nu sapun). crema depilatoare poate cauza alergii si poate fi folosita doar pe parti! epilarea la salon tine 2-3 saptamani, spre deosebire de cea cu lama sau crema, 1-2 zile pana ce se simte cum creste parul.

3 răspunsuri:
| doarEu001 a răspuns:

Cea mai buna metoda este epilarea cu ceara.si cel mai bine este sa te duci sa o faci la un salon, nu este scump (10lei).

| FeelLove explică (pentru doarEu001):

Dar la salon m`ar putea epila complet? Adica tot parul din zona inghinala?

| doarEu001 a răspuns (pentru FeelLove):

Pai nu tot.adica nu si pe labii ca sa zic asa.dar e cea mai avantajoasa alegere.pentru ca paruliti va creste dupa cateva saptamani si nu in 2 zile ca dupa epilarea cu lama sau crema.