Spunandui adevarul in fata/ si sa dai dovada de maturitate si respect si restul vine de la sine.
Poi cand te gandesti a da papucii cuiva, hai sa analizam 1 pic.
In primul rand cat timp a durat aceasta relatie intre voi2.
In al 2 rand ce ai simtit tu in prima clipa cand ai inceput relatia voastra.
Al 3 rand cand erati amin2 ce vb unul fata de altul.
Ati avut momente fericite in relatia voastra, ati avut momente triste in relatia voastra.
Punete 1 pic in situatia fetei cum crezi ca se va simti auzind ca o parasesti, apoi revino in postura ta, ce parere ai despre cum se va simti ea.
Care este motivul pentru care o parasesti, te-a inselat cumva? Ai gasit o alta fata care iti place mai multi ca prietena ta.Acuma daca ai sub 18 ani este de inteles esti inca 1 pustan cum se zice, nu o lua in nume de rau. Daca ai peste 18 ani ar trebui sa te gandesti se merita oare sa o parasesti, dupa atit timp petrecut impreuna, la bine si la greu uneori, acu depinde de situatie.Crezi ca gasind o alta fata nu iti vei aminti de fosta, acum nu stiu cat timp a durat relatia dintre voi 2, dar inainte de a da papucii cuiva, reflecta 1 pic la ce am scris si apoi este alegerea ta, de a da papucii sau nu. Tu singur decizi ce este mai bine de facut.Eu sincer sa fiu in locul tau as gandi de 1000 ori inate de a face 1 lucru, nu de alta apoi sa nu iti para rau si sa nu mai poti repara greseala. Sper ce am scris 1 pic sa te faca sa gandesti mai bine in decizia ta.Iti urez o zi buna si ce decizie crezi ca trebuie sa o iei, acea decizie sa o faci.Bafta.
Fata in fata, intr-un loc de unde sa poata pleca daca simte nevoia (nu la ea acasa sau la tine, noaptea). O privesti in ochi, ii spui calm ce simti/gandesti si ce decizie ai luat. E o situatie delicata si orice ai spune ar putea sa o raneasca. Bafta.
I-o spui direct. Ii explici si motivele pentru care nu mai vrei sa fiti impreuna.
Pai ii sp verde in fata Dar fa asta cu blandete mai ales daca stii ca e o persoana mai sensibila. Explica-i cauzele despartiiri voastre.
Sa ii explici ca nu mai puteti fii impreuna... dar fara sa o faci sa sufere... explica i de ce nu mai merge relatia...si spune i k o sa ramaneti prieteni
dragosvalcea întreabă:
anonimul întreabă:
MaicutaMaui întreabă: