| Sov95 a întrebat:

Care este cea mai buna metoda sa cuceresc o fata? Mentionez ca sunt priceput la poezii, si am putin talent la desen (dar nu prea ma pricep sa fac portrete sau asa ceva), in caz ca va intereseaza la ce ma pricep.

Admit ca sunt cam timid in legatura cu astfel de chestii. De asemenea poate imi puteti da un raspuns... mai pe ocolite, adica nu 'du-te la ea si spune-i ce simti' ca nu pot sa fac asa ceva. NU POT! mi se innoada limba cand sunt langa ea!

Răspuns Câştigător
| TipulVerde a răspuns:

Petrece cat mai mult timp cu ea. Fii sincer, dar nu neaparat direct. Nu-i umple capul cu figuri de stil pana nu e pregatita. Dar cel mai mult, petrece timp cu ea. Intreab-o ce face. Ce a facut azi. Spune-i ca te intereseaza ce face. Ce simte. Cu timpul vei vedea ca vei fi mai relaxat langa ea. Cunoaste-o si vezi daca merita sa-i spui ce simti. Spuneti-va tot si de toate. Fa in asa fel incat sa simti ca poti sa-i spui orice si ea sa sa simta ca iti poate spune orice. Nu poti sa o cuceresti daca ti se innoada limba cand esti langa ea. Trebuie ca atunci cand e langa tine, sa simti ca acolo este locul ei. Si ca locul tau este langa ea.

3 răspunsuri:
| Cori_7775 a răspuns:

Uite, daca zici ca esti priceput la poezii, ai putea sa i scrii o poezie de dragoste, normal, sa i cumperi ceva trandafiri si sa mergi inarmat cu aceste doua obiecte la ea si sa i le oferi. Daca te intreaba cu ce ocazie i oferi acestea, i poti spune ca i oferi cu ocazia inceperii anului scolar sau gasesti tu un motiv. dupa ce i oferi acest cadou, vezi in timp cum reactioneaza, si daca te incurajeaza, poti sa te apropii tot mai mult de ea, datorita poeziilor tale. Normal, planul meu l-ai putea pune in aplicare, doar daca sti ca fata este putin romantica.

| Sov95 explică:

Tipule Verde, raspunsul tau a fost foarte bun asa ca probabil va primit 'cel mai bun raspuns'. Totusi, va fi o mica problema. Spre norocul meu, ea vine din provincie, dar se muta la juma' de statie de autobuz de mine. Partea rea e ca in weekend ea vrea sa plece inapoi in provincie sa stea cu parintii. putem merge impreuna la scoala si inapoi acasa, stiu ca voi gasi timp oricum, putem merge si in parc dupa ore... mereu gasesti timp pentru ceea ce-ti doresti! oricum, multumesc de raspuns, iar daca cineva mai are sfaturi va rog sa mi le dea... multumesc si lui Cori, caci si raspunsul ei a fost folositor si poate voi profita de el.

| cataaa a răspuns:

Fi natural. lasa poeziile si portetele. invit. o la un suc si vezi cum reactioneaza