Eu il iau cu:asa e, e vina mea, ai dreptate. te rog iarta-ma.sti ca te iubesc, ce as putea sa fac sa iti treaca supararea? si merge...chiar daca nu cred ce zic adica sigur nu e numa vina mea... dar eu sunt calma si asa trebuie, sa le treaca suparareabafta!
Pai depinde de la un motiv sau altul caci nu-i totuna sa-l linistesti daca nu i-ai facut o mancare preferata cu acela in care ai facut sex cu cel mai bun prieten al lui.
Asculta-l pana la capat, lasa-l sa isi faca damblaua, nu te enerva si tu pentru ca mai rau faci. Apoi incercati sa rezolvati problema, comunicarea este raspunsul. Iar un sarut patimas rezolva multe
In primul rand il lasi sa se calmeze! dupa ce vezi ca sa calmat el puteti discuta deschis si fara a va invinovati unul pe celalalt...si intr-o cearta ambi parteneri gresec un pic nu numai unul dintre ei! Daca exista iubire incredere respect intelegere si cea mai mare greseala sau cearta nevinovata e iertata si inteleasa din partea ambilor parteneri cu sinceritate Mihaela.
Pai draga mea Silvia, de ce trebuie sa te gandesti tu cum sa iti impaci iubitul? De ce sa nu se gandeasca el la tine? Ai spus ca daca va certati din ORICE motiv...Deci,poate fi chiar el de vina.Pai si atunci cum sa trebuiasca sa il impaci tot tu? ...In cazul in care greseti tu, poti sa iti recunosti greseala si sa iti ceri scuze(cu toate ca multe persoane sunt orgolioase si le e greu sa isi calce pe inima si sa isi recunoasca vina, trebuie sa indraznesti; intr-o relatie mai trebuie facute si compromisuri). Ai mare grija insa sa nu cazi in extrema cealalta, sa nu te umilesti pentru cele mai banele chestii...Prietenul tau daca vrea sa faca pe suparatul, o poate face oricand si din cel mai mic motiv si de aseamnea poate sa treaca peste chestiunile marunte fara ca ele sa afecteze relatia(daca te iubeste). Fii precauta, barbatul nu trebuie sa iti prinda punctul slab!
Cand e vorba de o cearta nesemnificativa cel mai bun remediu este sexul. Asa treceti peste orice neintelegere daca nu e una prea importanta.De aceea se spune ca:"Noaptea e un sfetnic bun!" si nu numai.
Prin situatii de genul trec si eu cu prietenul meu.si in momentul de fata suntem un pic cerati adica el este suparat pe mine.
dintr-un motiv stupid a carei vina nu cred este din partea mea.
lasa de la tine.
lasa- l sa se calmeze.
de fiecare data cand ma cert cu el incerc sa il impac.la un moment dat nu stiu ce sa ii mai zic si tot el incepe cu te iubesc si chestii si trece:*
Iti spun sincer ca nu poti sa il linistesti decat daca lasi de la tine dar nu e bine asa deoarece dupa multe certuri in care tu la si de la tine el te va calca in picioare si va crede ca mereu are dreptate...deci daca il iubesti mult(asa cum iubesc si eu)iarta-l dar vb ca el deschis si spune-i ca data viitoare sa nu se mai intample pentru ca data viitoare va trebui sa te umilesti mai mult si atunci tu vei fii doar luata drep fraiera si va face ce vrea din tine...pffff.ai grija eu am cazut deja intr-o situatie de genu si e foarte urat pentru ca eu sufar cel mai mult si nu e bine. dar pana la urma ar trebui sa faci ce crezi mai bine pentru tine.ai grija! succes
Denisse66 întreabă:
Gabytzykaa întreabă: