Niciodata nu trebuie sa renuntam pentru ca "imbatrinim doar pentru ca renuntam la idealurile noastre".
Nu exista nici o modalitate... ceai iubit ramine in inima ta pentru totdeauna,,, doar timpul va face ca sa nu te mai gandestila el.
Dupa parerea mea timpul este cel care te va ajuta sa-l uiti...din moment cel il iubesti sau l-ai iubit eenorm nu ai cum sa-l uiti intr-o saptamana, o luna. Unele activitati pe care nu le faceai atunci cand erati impreuna ar fi relevante, si cum am spus, cu timpul o sa-l uiti.
O solutie ar fi sa stergi toate amintirile legate de el (poze, mesaje, nr de tel). Ai mai putea sa dai o raita prin magazine si sa-ti achizitionezi ceva nou. Ar mai fi o idee sa iesi cu alt baiat, desi asta daca sincer nu cred ca ajuta, dar pe unele fete...
Dar pe cit nu ar suna de straniu, pe mine m-a ajutat cu adevar sa uit un baiat la care tineam ff mult, doar scurtarea parului(nu capetele si nu 1-2 cm..., dar asa ca sa fie vizibil). Poate suna bizar, dar pe mine chiar m-a ajutat.
Pai.pentu a uita un baiat ai putea sa ati faci un alt prieten, dar daca nu vrei acest lucru ai putea sa asculti muzica vesela, sa vezi nuste comedii sau sa faci ceva ce pe tine te amuza... pentru ca nu te vei mai gandi la el si vei mult mai vesela si plina de viata
Pai.
ai putea sa asculti muzica vesela, sa vezi nuste comedii sau sa faci ceva ce pe tine te amuza... pentru ca nu te vei mai gandi la el si vei mult mai vesela si plina de viata
Crede-ma am fost in situatia ta, cu un alt baiat nu merge fiindca nu (poate) nu vei simti nimic pentru el, si gandes-te nu e bine sa te folosesti de altul. Tot ce poti face e sa-ti ocupi timpul, sa iesi pe afara, sa cunosti oameni noi, sa iesi cu prietenele/prietenii tai, sa stai pe TPU sa ajuti alti oameni. Asa am facut eu si a mers, sunt multe metode sa-ti ocupi timpul, si poate intr-o zi iti vei gasi jumatatea, care sa te iubeasca cu adevarat. Crede-ma eu deja sunt indragostita din nou.
Ai grija ce faci si nici intr-un caz sa te gandesti la sinucidere!
kagome17 întreabă: