Poz.69, sex ingrup cu conditia sa ajunga toti la extaz in acelasi timp, penetrarea pe la spate in timp ce partenera se sprijina de perete de un punct de mai sus arcuindusi astfel spatele intr-un mod placut, sau penetrarea pe o masa in timp ce barbatul sta in picioare tinindu-i partenerei picioarele cu miinile si alte citeva...
1) cu doua gemene blonde! 2) viol de catre un necunoscut, sex cu alta femeie, sex in lift, sau in loc public, cu risc mare de a fi descoperiti, sex cu doi barbati!, etc, etc, etc...
Trebuia sa se stie ca barbatii intotdeauna sunt primii la fantezii si la multe alte chestii legate de sex.la placinte inainte, la razboi inapoi
Sex in public, sex stiind ca cineva trage cu ochiul(voyeur)
2guys-1girl
sex cu cineva mai matur.
cam astea ar fi in topul meu.
Pt barbati...69,caprita(jos, sus), orgie, swing, and so on.
pentru femei(zic eu)sex pe perete sustinuta de partener(vreau si eu ), pe canapea(si euuu )sex cu un actor celebru,
Fantezia mea ar fi sa fac sex...cu un tip ciudat..de exemplu cu jonathan david ..de la korn sau keith flint de la prodigy...sau vampirul din twilight
Al meu sot viseaza sa se foloseasca de sanii mei pentru a-si satisface o fantezie si pe bune ca eu am incercat, am facut tot posibilul, aproape ca m-am dat peste cap ca sa iasa treaba dar ce sa-i fac daca nu m-a ajutat mama natura? i-am zis si eu sa-mi faca cadou niste silicoane...si pentru mine... ce sa zic? imi surade ideea unei nopti de dragoste cu Catalin Botezatu sau Enrique Iglesias...
MERSI PT STUPID.stiu ca e cam stupid. dar de obicei fanteziile sunt cam stupide...si fara logica...toate femeile vor sa faca sex cu un barbat frumos...eu am un barbat frumosde asta vreau sa fac sex si cu unul mai urat.hahahahahahaha
Sa fii legat de pat cu catusele de o bruneta si o blonda si sa se distreze cu tine Cu alte cuvinte threesome cu doua politiste
Probabil sex in grup?
sau fetele rusinoase sex salbatic cu un necunoscut(nu sunt rusinoasa :-J)
dar cea mai tare... cu justin timberlake! :X (asta nu e pentru fete rusinoase)
Pe o plaja pustie, ziua, cu o femeie care a trecut print-o luuuunga perioada de abstinenta. Evident, la malul marii, unde-i apa pan' la glezne, ca pe nisip e aiurea