| EUeStEEu a întrebat:

Care este cea mai mare și ascunsa fantezie a voastră?

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sex in catsuit, ea sa fie imbracata

| Ofiintă a răspuns:

Una pe care o impartasesti doar cu persoana potrivită.

| DeyCj a răspuns:

Să câștig la loto. laughing

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Sigur nu as spune-o aici, nu? Doar de aceea este ascunsa si ma astept ca la fel este in cazul tuturor.

| siriusblack98 a răspuns:

Să lovească un asteroid planeta și să murim cu toții până la sfârșitul anului acesta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e ascunsa. Pegging with my partner. Maximum de excitatie pentru amandoi, emotii sublime, nivel maxim de intimitate. Probati ca să credeți.
Lasati prejudecatile, traiti-va liber propria sexualitate.
Happy Christmas and Love for all

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Greu de zis, daca as zice risc sa intru la închisoare... De asta sunt fantezii ca o sa rămână așa. Am de la fantezii normale până la vore, pedo, scato astea sunt mai dark.
Orice include degradare ușoară. Îmi place.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Degradarea ta sau a partenerei?

Îmi e indiferent. Nu sunt eu un dom cu carisma.
Nu depinde de mine, mă i-au după semnele partenerei.îmi place să cred că sunt dur pe exterior dar pe interior submisiv pe partea emoționala. Merg după dorințele ei și as vrea sa o satisfac.

Aha

| Paul754880338 a răspuns:

Sa transform stangacia, inhibitia si frustrarea in dezinvoltura; comunicarea online in convorbiri lungi si coerente fata in fata si prostia in bancnote ( asta ne-ar face pe toti suficient de bogati incat sa nu mai cautam monezi in norori si am avea atunci timp sa ne bucuram de tot si toate ).

| LasleaIoan1972 a răspuns:

Este asa de ascunsa ca nici eu nu o gasesc poate altele

| StefanChriss a răspuns:

Daca este mare si (cuvantul cheie) ASCUNSA, crezi c-o sa expuna cineva aici s-o vada toata lumea? laughing)

| EUeStEEu explică (pentru StefanChriss):

Ascunsă în sensul în care este cea mai IMPORTANTĂ

Întrebări similare