Eram la un restaurant, la 5 ani, cu unchimiu, o fata si tatal fetei. Unchimiu a vrut sa ma duca la prima intalnire Asa ca am fost, si acolo erau langa masa noastra o gasca de pustani de 10 ani(atunci). La un moment dat, unchiul meu a plecat cu tatal fetei afara la o tigare, timp in care, golanii s-au luat de noi. Fata respectiva, ma tragea de maneca si spunea sa le arat cine sunt eu . M-am ridicat de la masa si m-am dus la ei. Citez :
"-Nu va mai dati mari smecheri ca vine tata gabi(unchimiu ) ) si o incurcati." Moment in care ala m-a impins tare, eu am cazut, unchiul meu a intrat si i-a dat afara pe golanashi, dar fata tot a ramas cu gandul "Vai, da asta nu stie sa se apere, e vai de mama lui!"
Au fost 3 vise urate...eu vroiam sa am o relatie serioasa si in acele ocazii a fost doar iesiri spontane de o zi exceptand una ca nu a venit fata si m-a lasat plantat.
Era de ziua mea/Am ieşit cu un băiat şi acolo erau toţi prietenii lui/ Şi când ne-au văzut împreună, iau spus aşa...
Ce, măi, ţi-ai luat achiziţie de primăvară?/La vară îţi iei alta?
Foarte penibilă situaţie/Şi halal onomastică.../Am plâns enorm de mult atunci
La prima intalnire mi-a spus ca nu a mai avut niciodata o prietena si ca e virgin. Cum naiba sa spui asta la prima intalnire?
Pai ne stiam de mult timp si mie imi placea de el si lui de mine, dar eram atat de orbi ca nu ne-am dat seama. pana intr-o zi cand a venit la mine acasa, eu i-am spus ca imi place si ca tin la el, m-am indragostit si tot tacamul, el a ramas putin uimit pentru ca avea aceleasi sentimente, pe care mi le-a si impartasit, eram amandoi uimiti de faptul ca ne placea de celalalt dar nu stiam cum sa o spunem in ideea ca... celalalt nu simte la fel. povestiri, amintiri, imbratisari, mangaieri, gasturi tandreetc, pana cand aveam atat de multi fluturasi in stomac de ma mir ca n-am lesinat... el vroia sa ma sarute, iar eu nu prea ma simteam bine si l-am rugat sa o lasam pe alta data, a fost de acord, dar nu cred ca mi-a inteles motivul apoi am iesit afara, ma intalneam cu fetele, iar eu eram euforica:X, cu capul in nori si imi miroseam camasa care deja mirosea toata a parfumul sau, nu am spalat camasa aia vreo 2 saptamani, era curata si mirosea a parfumul lui:X. uff, acum tot incerc sa il uit momentan nu sunt intr-o relatie si nici el nu e, dar nu stiu dc, nici nu ne mai vorbim
Mi-am dat intalnire cu o fata de pe net si cand ne-am intalnit ea avea pe putin de 100 de kg, ea saraca de fapt imi trimisese poza de 3 ani veche cu ea...asta e. am avut noroc ca m-a scapat un prieten de la intalnire)
anonim_4396 întreabă: