Pai... depinde de femeie, caci nu toate simt la fel placerile. Cel mai bine e sa o intrebi pe ea.
Nu toate femeile au placerile la fel depinde ce ii place si dureroasa nare cum sa fie daca o faci sa se simta iubita
Perversule.:.Pai depinde la ce te referi.
Eu cred ca cea mai placuta pozitie pentru o femeie este in pozitia sezut, la birou, picior peste picior cu cafeaua in brate, iar cea mai dureroasa in pozitia bipeda, cu una bucata farfurie in mana stanga si una bucata burete in dreapta.
Cea mai placuta e cea/cele in care se pot armoniza fizic/trupeste, astfel incat sa se simta cat mai bine, si sa-i fie stimulat intens puctul G, >> dat fiind ca suntem foarte diferiti structural, emotional si relational, cu anumite limite si preferinte, functie de ceea ce simti pentru partener(a), vrei, stii, poti si mai si reusesti! Cealalta, cred ca tine de sado-maso, iar eu nu servesc asa ceva! >>> cauta pe net, eventual, desi nu vad la ce ti-ar folosi, pentru ca normal se spune!, >> ce nu e agreabil!
O femeie iti poate spune mai bine care sunt acele pozitii daca o intrebi personal inainte sau in timpul actului sexual
De ce? esti sado? stii fiecare femeie cu pozitiile ei preferate. dar cea mai dureroasa sunt sigura ca e atunci cand partenerul e supradotat indiferent de pozitie... daca nu...nu exista
Daca i se pare k nu tii la ea sau k nu o respecti suficient, femeia isi poate induce acea "durere" si stare de rau. ( de ex. daca ea crede ca o faceti intr-o pozitie umilitoare si se simte stanjenita, se poate simti aiurea, nu se mai poate gandi la nimic altceva si apare durerea / problemele )
dureroasa fizic... nu prea cred ca e vreuna, depinde de femeie, de fapt de ambii parteneri. ea poate simti durere din alta cauza. o eventuala infectie.
Pt o femeie orice pozitie este placuta daca inaintea inceperea actului propriu-zis ii oferi un preludiu sanatos si cat mai luuung. o femeie suficient lubrifiata nu cred ca va simti durere in timpul actului.eu am observat la mine ca simt mai multa placere in zilele urmatoare menstruatiei.
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: