| MusicLover a întrebat:

Care este cea mai trista intamplare din viata voastra cu un baiat?

Răspuns Câştigător
| anamaria_6094 a răspuns:

Un baiat poate sa iti cauzeze multe intamplari triste.Dar cea mai rea este atunci cand te inseala.Atunci cand aflii acest lucru, te simti ultimul om de pe pamant.Este groaznik.Dar cel mai important este sa invetzi din aceste intamplari si sa constientizezi ca poate a facut ce credea el ca ste bine. _______________________Fundha? plzz!

2 răspunsuri:
| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Intamplari sunt multe si mai toti dintre noi trecem la un moment dat din viata noastra macar prin una, dar ceea ce ramane cu adevarat este ceea ce unul invata din acele intamplari!

| Justme_5871 a răspuns:

La gradinita, am cunoscut un baiat si de atunci am fost cei mai buni prieteni. In clasa a 8a ne-am dat seama ca ne placem si am incercat o relatie, a fost greu deoarece aveam si teama ca il voi pierde ca prieten daca se va intampla ceva. In fine, el m-a inselat si am fost terminata, adica chiar credeam ca el nu ma va face sa sufar, deoarece am fost ce-i mai buni prieteni atat de mult timp si credeam ca il cunosc. L-am iubit, dar nu sunt sigura de un lucru, nici acum. Poti sa iubesti pe cineva daca nu il cunosti? Eu am ajuns la concluzia ca de fapt nu il cunosc, prietenul meu nu m-ar fi inselat, deoarece i-am fost mereu alaturi.