Sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca m-ai salvat, mi se spune mereu deoarece lucrez la I. S. U. Bucuresti
Cele mai frumoase cuvinte si cele care totodata le apreciez cel mai mult vin din partea profesorilor.Ma implic foarte mult in proiecte iar daca ceva nu e perfect inseamna ca nu merita predat.Am invatat sa suport critica cam greu. O diploma+felicitari+cuvintele intelepte ale unui profesor=satisfactie totala pe o perioada indelungata
Cateodata imi vine sa plang de fericire cand stiu ca te am pe tine langa mine si ca esti a mea.
Te iubesc? asta e frumos la voi?
te iubesc intra deja intr-o replica blazanta la telefon cu iubita : paaa te iubec! pa, si eu
sau : paa, te iubesc!, ba nu eu te iubesc mai mult, ba nu EU!
si chestii de genul asta.
m-i se pare mai frumos cand prima data iti spune o fata draguta : stii, imi place de tine sau chestii de genul asta
...
in orice caz cea mai frumoasa chestie care mi-a fost spusa vreodata e : Esti un nenorocit
si apoi am inceput sa rad )
Pentru mine e :Te iubesc:X acum depinde de fiecare cel mai des mi se spune asta dar si tu nebuna!
Buna!
Cel mai frumos lucru care mi s-a spus vreodata este ca sunt o persoana minunata si ca radiez de frumusete si fericire!
Nu sunt modesta!
Bye!
Sunt mai multe... dar depinde si de la ce persoane au venit daca iti sunt dragi sau mai putin dragi de la iubi meu primul te iubesc, esti viata mea, esti totul pentru mine...etc etc
,, Dany ce te tot hlobezi la mine in caiet suntem in timpul unui test!"Liz(fata care imi place)
mi-a zis asta apoi in pauza mi-am capatato in pauza. aa fost asa romantic.si dureros...