| mimikafrumusika a întrebat:

Care este cel mai frumos moment trait alaturi de persoana iubita? Cea mai frumoasa poveste primeste funda.

Răspuns Câştigător
| georgiana37 a răspuns:

Eu am si publikt o intrebare si tio dau si tie poate reussti sa imi dai un raspuns e povestea mea de dragoste :http://www.TPU.ro/......ritatea_1/ funda? dau si eu funda daca raspunsi.

5 răspunsuri:
| Aleqa a răspuns:

Ouffsigh inca nu am asa ceva.frustrated

| lucian_9242 a răspuns:

Cel mai frumos moment trait alaturi de prietena mea a fost atunci cand am ne-am intanlit prima oara, si atunci ne-am si sarutat ( eram la un majorat), a fost ceva foarte frumos, nu pot sa uit nici acum acele momente de la inceput cand ne-am vazut prima oara

| SpEcIaL1 a răspuns:

Pai toate momentele sunt frumoase.dar cel mai frumos moment a fost cand m-am impacat cu el.:X:X:el si inca un prieten ne-a chemat la prietenu acasa pe mine si pe prietena mea el era suparat pe mine cand a vazut ca fumez asa ca s-a dus in casa prietenul lui m-a trimis la el pentru ca cica "ii era rau"laughingm-am dus la el si el statea intins pe pat m-am pus pe pat si l-am intrebat ce are si el m-a intrebat de ce m-am apucat de fumat si i-am spus ca nu stiu, el mi-a spus sa pun melodia noastra si am pus-o (pe calculator) eu am inceput sa plang si atunci ne-am impacat de la ora 2 dupa amiaza pana pe la vreo 10 am stat in pat amandoi imbratisati ne sarutam intr-una.ne era dor unul de altuuul:X:X... uuooff a fost cel mai fumos moment.chiar ma iubea. pakat ca nu mai suntem impreuna inca tin la acel baiatcrying

| pitbull93 a răspuns:

Toate momentele alaturi de persoana iubita sunt frumoase, dar sunt prea scurte si din pacate pana la urma se sfarsesc

| pitbull93 a răspuns:

Toate momentele traite alaturi de persoana iubita sunt frumoase