Eu am si publikt o intrebare si tio dau si tie poate reussti sa imi dai un raspuns e povestea mea de dragoste :http://www.TPU.ro/......ritatea_1/ funda? dau si eu funda daca raspunsi.
Cel mai frumos moment trait alaturi de prietena mea a fost atunci cand am ne-am intanlit prima oara, si atunci ne-am si sarutat ( eram la un majorat), a fost ceva foarte frumos, nu pot sa uit nici acum acele momente de la inceput cand ne-am vazut prima oara
Pai toate momentele sunt frumoase.dar cel mai frumos moment a fost cand m-am impacat cu el.:X:X:el si inca un prieten ne-a chemat la prietenu acasa pe mine si pe prietena mea el era suparat pe mine cand a vazut ca fumez asa ca s-a dus in casa prietenul lui m-a trimis la el pentru ca cica "ii era rau"m-am dus la el si el statea intins pe pat m-am pus pe pat si l-am intrebat ce are si el m-a intrebat de ce m-am apucat de fumat si i-am spus ca nu stiu, el mi-a spus sa pun melodia noastra si am pus-o (pe calculator) eu am inceput sa plang si atunci ne-am impacat de la ora 2 dupa amiaza pana pe la vreo 10 am stat in pat amandoi imbratisati ne sarutam intr-una.ne era dor unul de altuuul:X:X... uuooff a fost cel mai fumos moment.chiar ma iubea. pakat ca nu mai suntem impreuna inca tin la acel baiat
Toate momentele alaturi de persoana iubita sunt frumoase, dar sunt prea scurte si din pacate pana la urma se sfarsesc
pentagon99 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: