Ce fantezii pe'aici... nu tot ce se vad în filmele +18 trebuie să faceţi şi voi.
Sexul cel mai bun se face în pat, mai exact în casă, indiferent de locuri (bancă, staţie, afară, noaptea prin parcuri etc.) astea sunt doar vrăjeli şi înafară că s'ar putea să fiţi prinşi şi dacă sunteţi şi majori o să aveţi amenzi foarte frumoase + să nu mai zic de mizeriile de locuri de la noi din România (să mai faceţi şi o infecţie ceva ) s'ar putea să va liniştească dar mă rog, unii rămân încă la frecat menta
Foarte tare
Unele lifturi au camera de filmat :}
Nefilmat nu mai are nici un farmec )
Dar tu roxxisor nu ne destainuiesti fantezia ta sexuala? Doar comentezi?
Am mai multe cred
Ei vezi, eu am specificat ca macar/doar una singura, dar aceea bineinteles sa fie cea mai nebunatica cu putinta. Hai nu fi pudica, curaj sper sa nu fii
Am incercat in padure, in piscina, in masina cam astea imi trec prin cap acum
Pacat ca esti inca junior si nu putem discuta prin mesaje. Mi-ar fi placut da dialoghez cu tine, pari o fata noncomformista si fara prejudecati. Sau de ce nu pe messinger.
Mai mult rosu, corbule
Corbule, degeaba ești "senior". Daca vrei sa primești mesaje de la toți membrii nu trebuie decât sa bifezi aceasta opțiune in contul tau. Greu cu tehnica asta!
Nu cred ca sunt junior
Aici:
http://flutureledepiatra.ro/......ii-bucegi/
(pozele evident nu sunt ale mele).
Te vezi de la mare distanta 360 de grade, dar nu se poate spune ce faci.
Un alt loc este pe Coltii Morarului, intre ei sunt niste sei inierbate unde poti sa o faci pe indelete :)
Într-o cabină telefonică. Întuneric afară, să lumineze doar un bec cu o lumină puternică.
Arrrrrrrrrrrrr
Faza asta am vazut-o intr-un film american. Era cu doi politisti intr-o masina si la un moment dat unul dintre ei il intreaba pe celalalt:
- Care este cel mai exotic loc in care ai facut sex cu sotia ta?
- In fund!
Doar sa nu ai rau de inaltime
Tot timpul ma gandesc la aceste locuri:
1.In jacuzzi
2.In Lift
3.Pe munte undeva la inaltime
Cam astea ar fi dar in special in jacuzzi, apa fierbinte are un efect neobisnuit asupra mea
Da, e placut in apa fierbinte
La Zoo in cusca leilor, aia da adrenalina! Sau pe acoperisul unui bloc, ziua.
Hehe..de ce sa fie mai incomod din moment ce efortul este minim? Te încolăcești unul pe celalalt fara să-ți amorțească vreun membru (si aici ma refer la cele locomotorii..hihi). Mai neplăcut este daca îți scapi partenerul din mana..este dificil să-l recuperezi..hehe. Părerea mea este ca trebuie sa fie interesant. Macar odată in viață sa încerci.
Te-a plouat vrodata?
NEh ))
Am facut-o noaptea intr-un parc retras acum cativa ani, am facut-o si in masina...tot noaptea... as incerca in tren dar nu prea circul...
Pai e trist cand e adrenalina aia de a nu da cineva peste tine cand gemi mai tare si mai trist e cand iti vede cineva partenerul cu zgarieturi pe piept sau spate ia zi.ne tu boss cum ai vrea o pixda ca ea.
Da, nici in piscina nu e rau
Aiicha întreabă: