| mirella25 a întrebat:

Care este cel mai mare sacrificiu pe care l-ai face pentru cineva pe care-l /o iubesti? Motiveaza-ti raspunsul!

Răspuns Câştigător
| thehope a răspuns:

Pentru persoana pe care o iubesc sunt in stare sa fac orice, atata timp cat simt ca mai am putina forta si putere in mine...nimic nu e ca un sacrificiu, atata timp cat stiu ca iubirea ce o primesc in schimb e cea care ma tine in viata, cea care ma face sa il iubesc si eu din tot sufletul...Chiar daca poate pe moment mi s-a parut ceva greu de realizat, niciodata nu am renuntat la a face ceva pentru cel pe care il iubesc...

16 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Nu crezi ca e cam mult spus sacrificiu in iubire? Parca imi aduce sentimentul de santaj, de obligatie. Iti incalci/deviezi anumite principii. Si cand iubesti, nu cred ca e de argumentat ceva. Iubesti ca-ti cere inima.

| elena a răspuns:

Poti sa iubesti pur si simplu, fara sa faci vreun sacrificiu pentru persoana iubita... dar daca te hotarasti sa-l faci, gandeste-te daca respectiva persoana ar face acelasi lucru pentru tine?
Eu iti dau un sfat...nimeni nu merita niciun sacrificiu, pune intotdeauna pe primul loc persoana ta si apoi fii generoasa cu altii!
Stiu foarte bine, ca atunci cand iubesti sincer si din tot sufletul, vrei sa-i demonstrezi persoanei iubite ca esti in stare de orice sacrificiu, fie material sau uman, dar te intreb iarasi, crezi a merita? Tu te sacrifici, iar el rade..."ha, ha... o am la degetul mic!"...nu crezi? Stiu, ai sa spui ca sunt rautacioasa, ca sunt o frustrata, dar nu, nu vorbesc din aceste puncte de vedere, ci in decursul anilor am tras aceasta concluzie. Asta e...

| CevaNormal a răspuns:

Pentru persoana pe care o iubesc intr-adevar sint in stare sa fac orice, evident ca atita timp cit sint si eu iubit nu mai putin de acea persoana, argumentul il poti gasi in seriozitatea cu care am raspuns si in tonul meu. P. S. - a fost un ton destul de incordatwinking

| bluesky a răspuns:

Orice sau aproape orice...sa fim seriosi, ati face asa ceva pentru persoana iubita:http://www.youtube.com/watch?v=44xxVnlHGyg
Eu nu am experienta si poate nici nu stiu ce e dragostea adevarata, dar pentru cel pe care il iubesc acum as face destul de multe, doar sa ma iubeasca si el si bineinteles sa nu ma paraseasca...:((

| DarQueen a răspuns:

In momentul asta, cred ca si Imposibilul l-as face,,,crying

| Crs a răspuns:

Mi-as da si viata

| yoooo1990 a răspuns:

Inainte de a face acel sacrificiu, gandeste-te daca el ar face acelasi sacrificiu pentru tine.Aici nu ma refer la sex, sau chestii de genul asta mai intime. In geral vorbesc. Da esti sigura ca merita un sacrificiu de la u?

| roxana_9288 a răspuns:

Cel mai mare sacrificiu?
pai eu cred ca atunci cand iubesti nimic nu e sacrificiu. as face tot ce imi sta in puteri pentru. iubirea mea, pentru. relatia mea si pentru. prietenul meu. sa iubesti, sa ai o relatie e un sacrificiu. Iubirea e un lung sir de clipe fericite dar de mii de sacrificii. nimic nu prea mult pentru. persoana iubita!

| RainDrop a răspuns:

Pai...
eu am avut numai o relatie da nu foarte serioasa...
daca ar fi pentru o fata mash tortura... (daca e ar fi si pana la moarte)

| mirella25 explică:

Dear harciog, nu te obliga nimeni sa raspunzi la intrebarile mele, raspunzi doar daca vrei si te intereseaza acest subiect, ma rog, intrebare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma scuzi, dar de ce pui intrebari dea dreptul neghioabe? Cum poti sti di-nainte daca nu am fost pus in situatia respectiva? Sa-ti insir verzi si uscate as putea dar ai fi multumita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ma indragostesc de tine? pot sa fac un sacrificiu? sa-ti aduc un harciog in dar? viu? sauuu mmmai putin viu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As face sacrificii pentru persoana pe care o iubesc si ma iubeste! cand iubirea nu imi este impartasita sacrificiile nu isi au rostul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As indura tot raul din lume: pentru a lupta pentru el, pentru a fi impreuna, pentru a invinge toate obstacolele, greutatile...asta desigur, daca si el ma iubeste. As fi in stare sa lupt, sa fiu langa el chiar si atunci cand simt ca nu mai am nici o putere.tocmai pentru ca iubirea imi da putere. As face asta dintr-un singur motiv: pentru ca iubesc. si daca el m-ar dezamagi, nu as regreta, pentru ca stiu ca macar eu l-am iubit din tot sufletul si am facut tot posibilul sa fie bine.asta ma face sa ma simt implinita! Chiar daca la un moment dat poate voi suferi. Cel putin am dat ce am avut eu mai bun...si daca el nu apreciaza acum, mai tarziu tot isi va da seama. As face enorm de multe sacrificii, dar daca vad ca nu merita, pana la urma ma indepartez si incerc sa ma conving ca DRAGOSTE CU FORTA NU SE POATE.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mias da viata petru iubira mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as spune ca cel mai mare sacrificiu din iubire este atunci cind merita sa te sacrifici pentru cineva care merita, nu toti prosti care merg pe drum, eu de ex. am fost dezamagita o singura data in iubire si atunci mi-am dat seama ce vor baieti de fapt, ei nu se iubesc pe dinsii insusi atunci ce sa mai vb de noi )

Întrebări similare