| TeoIonela a întrebat:

Care este cel mai romantic cadou pe care l-ati primit?

Răspuns Câştigător
| SenZoru a răspuns:

Un "Te iubesc" la megafon in Metro.

13 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, cadouri romantice nu prea am primit, dar niciodata nu am fost interesata in ele, cel mai mult au contat pentru mine faptele intr-o relatie, felul cum ma saruta, ma imbratisa, imi spunea un `te iubesc`, acestea au fost cel mai de pret cadou pentru mine si cel mai romantic cadou pentru mine a fost iubirea primita de la pers iubita, desi acum nu mai am parte de easad.

| SweetCandy a răspuns:

Un trandafie+ un te iubesc+ o imbratisarelove strucklove strucklove struck

| Sara a răspuns:

O noapte romantica cu petale de trandafiri, lumanari si o sticla de vin... si apoi muulta dragoste :X

| albastrel a răspuns:

Un te iubesc sincer big grin

| vykkusor a răspuns:

Cel mai romantic cadou pe care l-am primit a fost un numar foarte mare de trandafiri rosii...

| bluerose a răspuns:

Un inel!love struck

| dada a răspuns:

Un ursulet si un te adooor mare :X

| kathessa a răspuns:

Ti-l spun pe ultimul, nu stiu care e cel mai romantic. Apartament in hotel pe malul marii, un weekend.

| Raul a răspuns:

Raspunsul tau la intrebarea mealaughingrolling on the floor

| dadaaaaa a răspuns:

La 14 ani nu ai putea sa primejtii nu stiu ce anume.eu am primit o ciucalata in forma d inima...si un trandafir rosu.:p.nu e nu stiu ce dah la 14 ani nu ai putea primi nujj ce

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-a fost romantic, in sensul ala siropos, ci un semn de dragoste pentru toata viata...acum cateva zile: un inel confectionat din iarba uscata...asta e... mie mi s-a parut absolut fermecator si e in cutia cu bijuterii! Pe cautate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O cina romantica si apoi o noapte de vis

| Cr7adi a răspuns:

Un penis!

Întrebări similare