365 de trandafiri... cate 1 in fiecare zii
280 de lumanari colorate si parfumate asezate in toata camera, cu un mic cadou simbolic,
un pat plin cu petale de trandafiri (pe care am facut dragoste)
astea 3 i le-am oferit iubitei mele, exista si dovezi (poze)... dar cel mai romantic lucru pe care il poate face un baiat este sa fie acolo cand ea are nevoie
O declaratie la radio (unde a auzit intreg cartierul si toti cei ce ne cunosteau), isi cerea iertare pentru tot ce a facut, dar deja era prea tarziu, caci nu a stiut sa pretuiasca la timp ce avea.
De iertat, l-am iertat, dar niciodata nu am acceptat sa fim impreuna, si au trecut ani de atunci si inca ma vrea.
Si inca un gest, din partea iubitului actual, chiar cu o zi inainte de Pasti: eram in parc si a strigat in gura mare ca ma iubeste, si m-a ridicat in brate, toata lumea se uita la noi. Atunci m-au trecut mii de fiori...
Pai ii placeau margaretele si culoarea verde, asa ca i-am dus in miez de noapte la usa o galeata verde plina de margarete desi aveam o simpatie reciproca profunda care nu s-a finalizat niciodata intr-o prietenie, cel putin pana acum
oricum e frumoas si asa
Hmmm pai cel mai frumos gest este cand am venit acasa si i-am oferit iubitei un buchet de trandafiri intr-o zi normala si a ramas fara cuvinte si ma intrebatr pentru ce sunt florile, si i-am zis ca sunt pentru ea si ca nu este nevoie de o zi speciala ca sa i ofer un buchet de flori sau ceva romantic. si din partea ei cel mai frumo sgest a fost intr-o zi cand dormeam si cand m-am trezit m-a pus sa ma uit la pc si pe monitor era facuta o declaratie de dragoste frumoasa. acum pentru mine sunt niste amintiri frumoase
Ma duceam la scoala si vorbeam cu el la telefon... i-am spus ca imi era foame, ca nu apucasem sa mananc acasa. si m-a asteptat in statia de metrou cu mancare :X nu stiu cum a reusit sa ajunga inaintea mea acolo
Sotul meu mi-a facut prajitura pe cand am ajuns acasa!eu ii dadeam indicatiile la telefon!
) afacut foarte multe gesturi frumoase si romantice!
Este adorabil! Iar eu? am acceptat sa plec in India la el, sa facem nunta acolo impreuna cu familia lui!
Intr-o relatie la distanta de cateva luni am decis sa ii fac o surpriza si sa vin la ea atunci cand ea credea ca e imposibil. Cu un buchet de trandafiri si o cutie din ciocolata ei preferata si am luat trenul spre casa ei. Ce putea fi mai romantic decat atunci cand am vazut-o sarutandu-se cu alt baiat?
Cel putin un rrom a fost fericit, s-a ales cu o cutie de ciocolata si un buchet de trandafiri cules din tomberon.
Cat despre mine, ce mai conteaza?
anonim_4396 întreabă:
SuperrBeibiii întreabă:
Belingot întreabă: