| biBBi a întrebat:

Care este cel mai romantic lucru pe care vi l-ar putea face prietenul/prietena?batting eyelashes

15 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Sa ma ceara de nevastahee hee de fata cu toata lumeahappy

| Bacemi a răspuns:

Sa pregateasca o cina romantica, petale de trandafir, sampanie, etc.

| Razvan a răspuns:

Sa ma sarute pe funte. Mi se pare foarte romanticlove struck

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Sa ma iubeasca pe aceasta melodie:
http://www.trilulilu.ro/ninjaschinja/2af48a018b29b8

lolita
| lolita a răspuns:

Imi trimetea trandafiri acasa cu mesajul te iubesc, imi pregatea o baine cu spuma, sampanie, lumanari, muzica etc, o cina romantica, a facut o multime de lucruri romantice. si ce as vrea sa-mi faca... nu stiu, este cel mai romantic barbat pe care l-am intalnit.

| Malvina24 a răspuns:

Pai am avut parte de multe momente romantice! dar daca ar fi vb sa-mi doresc ceva romantic mi-ar placea sa fiu eu si cu el la Paris in turnul Eiffel si sa-mi spuna ca ma iubeste! sau sa fiu eu si cu el intr-un loc cu multe flori(ceva un camp oricunde dar sa nu mai fie lume) si sa stam amandoi impreuna, pe o parurica imbratisati eu sa-i spun cat de mult il iubesc, sau sa-si declare iubirea in public!(sa-l aud eu cum spune''malvina te iubeeeeeeesc!''ar fi ceva nu? poate ar fi mai multe lucruri, sa stam in ploaie amandoi si el sa ma stranga tare sa nu-mi mai fie frig de la stopii foarte reci! sunt momente care poate se intampla si atunci pe loc nu par ''romantice'' dar poate ca fiecare in suflet are un ideal, are o particica de iubirea care vrea s-o ofere cuiva(dar poate nu are cui sau poate nu gaseste momentul)iti doresc bafta cu iubitul/a! eu am avut parte numai de momente romantice!

| Arthur a răspuns:

Sa-mi scrie o poezie in romineste chiar daca nu e rominca.

| User a răspuns:

Sa castige la loto. si sa imparta banii cu mine, normallaughing

| Victoria a răspuns:

Sa ma invite la plimbare intr-un parc, noaptea, sa admiram impreuna luna, stelele si sa imi declare iubirea lui vesnica.

| mihaela_7412 a răspuns:

Sa ma ceara in casatorie si sa fie multe petale de trendafirrolling on the floor

| dydy22 a răspuns:

O seara romantica in doi

| Adya20 a răspuns:

Eu de fel sunt o romantica chiar daca am 20 de ani! Romantica am fost dintotdeauna spre deosebire de alte fete iar asta inseamna ca tot timpul cautam un baiat sensibil si romantic.Acestia sunt greu de gasit insa cand l-am gasit mi-a aratat cele mai romantice momente de pana acum! Cel mai romantic este atunci cand il ai langa tine, cand iti poarta de grija, cand iti arata cat de mult te iubeste si.cand simti cu adevarat ca este mult mai mult decat niste cuvinte! Crede-ma! Noi avem o relatie la distanta, ma face sa-l iubesc pe zi ce trece tot mai mult chiar daca in ultima perioada ne-am mai certat! Suntem romantici tot timpul cand ne vedem! Chiar si la telefon.

| yonutz_7445 a răspuns:

Sa fie sincema cu mine, sa simta ca ma iubeste cu adevarat si sa ma mangaie pe fata (imi place la nebunie!).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ma lase sa vorbesc si eu laughing

| iulia_6060 a răspuns:

Cel mai romantic lucru ar fi sa implinim un an de cand stam impreuna