Pai cel mai romantic moment pe care l-am trait a fost primul sarut,nu cred ca as putea sa descriu in cuvinte ceea ce am simtit in acele momente parca totul se oprea in loc in acele clipe, a fost frumos, am simtit mii de fluturasi in stomac
Cand, cu singurul de care am fost indragostita, stateam seara si trebuia sa plecam acasa pentru ca se lua ai nostri de noi si tot voiam s aplecam si ne trangeam in brate doar ca sa nu plecam si stiind ca vine masina spre casa o auzeam venind si ne strangeam si mai tare...e printre cele mai frumoase amintiri ale mele de pana acum( in dragoste)
Daca iti spun nu ma crezi:X in vacanta de vara (la tara) cu Ghita prin borhot cand ii dadeam laturi de mancare si a venit spre mine ca in flimea si m-a luat in brate spunand> m-am simtit minunat:X:X:Xde atunci il vizitez mai des vorbesc cu el pe mess, pe skype, la telefon:X:X
Cred ca la13 ani,cind neam primblat sub stele de mini,si la urma m-a sarutat pentru prima oara, si chair atunci a inceput sa ploua, apoi ma strins in brate si mi-a spus ca sint cea mai minunata persoana
Acu' 2ani, cand era un baiat de care imi placea f mult, si eram prieteni. Seara odata m'a luat de mana, se uita in ochii mei si m'a sarutat si atunci a inceput sa ninga pentru prima oara in acel an:Xera un sentiment de nedescris, ceva uimitor...de atunci suntem impreuna:X:X
linarkfts întreabă: