Cind s-a nascut primul meu copil si a venit la mine sotul la spital a fost clipa in care a fost cel mai tandru si iubitor cu mine.Mai tandru si mai iubitor decit oricind de cind ne-am stiut.
L-am pus sa sara intr-un riu era foarte frig afara, ne-am certat care pe care mai mult iubeste EL a sarit iar eu n-am avut curaj
Cand era frig si mi-a dat haina lui.
sau cand era frij si s-a descheiat la haina si m-a luat in brate sa ma incalzeasca.
sau cand mi-a trimis un mesaj lung lung lung in care-mi zicea cat de mult ma iubeste.
sau cand ma strange foarte tare in brate, cand e uita in ochii mei si-mi zice ca sunt doar a lui si el doar al meu, ca ma adora si ca ma iubeste.
La citiva metri inaltime, pe o cladire paarasita, dupa o cearta buna am facut dragoste
Ce frumoss :X
:X Ohh da nu mai uit niciodata acele momente
Doamne ce superb, imi imaginez deja cum era :X
Nai idee, sa vezi inca la ceva departare de noi erau cladiri care se construiau si erau citiiva mesteri nu stiu daca au vazut ceva da in fine a fost frumos :X
Sa stau in pat cu capul meu pe pieptul persoanei iubite si ea sa ma pupe pe frunte! Minunat...
Toate momentele mele cu iubita mea sunt romantice. De la cel mai simplu lucru la cel mai complex!
Dacă iubești cu adevărat romantismul iese la iveală!
A fost atat de dragut momentul cand baiatul pe care il plac mi-a marturisit ca ma iubeste in fata tuturor. Eu ma inrosisem toata.
Pai sub clar de luna a inceput sa ninga si vedeam doar ochii ei si am sarutat-o 10 min perfecte
anonim_4396 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: