| guardian_angel:X:X a întrebat:

Care este cel mai romatnic lucru pentru voi (dau fundita pentru cel mai mumos) :*:X

Răspuns Câştigător
| SweetCherry a răspuns:

Eu spun ca cel mai romantic lucru ar fi o plimbare noaptea pe malul marii, singuri si sa fie liniste.:X

8 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Cel mai frumos lucru romantic pentru mine este o relatie bazata pe iubire sincera. O relatie de durata in adevaratul sens al cuvantului. Romantismul apare in forma lui cea mai frumoasa cand vorbim de sentimente impartasite. Atunci nu mai e vorba de orgolii, de teama, de ura sau orice altceva. Iubesti si atat. In acele momente nu mai conteaza valoarea materiala. Dispare orice fel de interes. Abuzezi de partener doar sufleteste si fizic. Nu si material. Prietenia si iubirea in adevaratul lor sens sunt singurele stari in care abuzul e ceva pozitiv.

Asta inseamna romantism pentru mine : http://www.youtube.com/watch?v=xg7DcCl0-SY&feature=related

| User a răspuns:

In momentu' asta? O fundita ca-m ramas in pana de hartie igienicabig grin

| Dan a răspuns:

Sa privesti iubita noaptea sub clar de luna happy

| flory_9483 a răspuns:

Cel mai romantic lucru pentru mine ar fi ca eu si iubitul meu sa stam cateva zile pe o insula pustie, sa ma trezesc in fiecare dimineata cu el, si sa ii fiu aproape la bine si la greu, sa ii arat ca nu exista alt baiat pentru mine, doar el.

| gabitzu25_3443 a răspuns:

Momente ronatice sunt multe, dar cred ca dimineata cand deschizi ochisorii si in fata ta e persoana pe care o adori, o strangi in brate o saruti si iti doresti ca timpu sa se opreasca,, cred ca acel moment e foarte special,.

| Anonim951 a răspuns:

O baie fierbinte cu iubitul tau intr-un hotel de lux apoi un pat in forma de inima cu lumanari parfumate pe el :X

| Nik a răspuns:

Eu spun ca cel mai romantic lucru ar fi o plimbare noaptea pe malul marii, singuri si sa fie liniste.:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm...noi 2 pe o plaja seara, lungiti pe nisip, uitandu-ne la stele, ascultand marea

I'm dreaming laughing

Întrebări similare