Multe, dar primul care imi vine acum in minte...
... iarna, pe la 3 dimineata, am luat doar o haina de blana pe mine (fara nimic pe dedesubt) si o pereche de cizme si m-am dus pana la o farmacie, care era deschisa nonstop. Era foarte frig, batea vantul si ma simteam goala, mergand pe strazile pustii si intunecate ale orasului, dar eram fericita, pentru ca faceam un bine, si nu oricui...
Fanaticdupatine, of...da' ce, si tu esti? Tot dupa mine? Ma simt flatata.
Si tu ai nevoie de medicamente? De care? Anti-fanatism sau anti-minciuni? ...mai usor cu acuzatiile nefondate! Verifica inainte sa vorbesti! Risti sa dai in penibil.
Ceai de care? Nu de alta, da' poate o conving pe bunica sa vina cu tine, desi nu stiu daca as lasa-o pe mainile tale. Promiti sa fii cuminte?
Da, fanaticdupamine, vreau un link, vreau argumente. Iti spun de acum, ca nu vei gasi asa ceva. Citeste-mi postarile, in care mi-am exprimat de nenumarate ori parerea in legatura cu temele rezolvate pe TPU (nemaivorbind de raportarile zilnice), si o sa realizezi, ca m-ai acuzat pe nedrept. Dar stai linistit, nu esti singurul. In ultimul timp e la moda sportul asta. Dar n-am de gand sa-l practic si eu.
Daca se spun anumite lucruri despre mine, macar sa fie adevarate, nu scoase din cap! Multumesc anticipat!
Iar la ironiile de dupa n-am de gand sa-ti raspund. Si asa am intins-o deja prea mult (daca vrei, continuam in privat). Numai bine!
Noname, vrei link? sa iti demonstrez ca sunt acuzatii bine fondate.
Sa nu uitam de copy si paste care-mi fac greata, eu incercam sa te bag intr-un ambalaj iluzoric prin care sa-mi insel vederea, adica sa te fac agreabila, tu cand ai o canapea naspa nu pui o husa pe ea? nu-ti cer sa ma pupi in fund pentru ca esti constienta ca nu vezi de la mine sustinere pentru "userul...anului" dar macar posteaza acolo unde te-am acuzat de furt sau cum se numeste? teme...in fine, e urat sa te aperi cu bunica, si eu o mai scot cand vin recuperatori, dar sa o vinzi ca un peste.Yak.
GreenJoker întreabă:
Blink182 întreabă: