Doar un limitat intelectul (prost/proasta) se poate razbuna pe cineva.
Personal nu m-am razbunat pe nimeni, ne-am despartit in termeni amiabili.
Generalizezi. Nu e corect. Cunosc zeci de cazuri în care cel ce s-a răzbunat nu are absolut nicio vină. Scurt exemplu: Dupa 4-5 ani, el o caută pe ea, dar ea deja emigrase în SUA. Cum-necum, vine la ea, că să vadă daca se pot împăca, deoarece lui îi e dor mereu, șamd. Reîntâlnirea e amicală, promițătoare, poate. În a doua seară, el se duce să facă duș, și uită laptopul deschis. Bing, bing, mesaje, ea, ca orice femeie oleacă geloasa se uită, și vede că înainte de duș el se conversase cu o ea din Ro, cu care se pare că și locuia.
A ieșit omu din duș, și bagajul îi era făcut, aștepta la ușă. A urmat Marș în mm afară scurt, si basta.
11.30 pm, NY, el fără bani la el, în Brooklyn pe dreapta, cu bilet de întoarcere peste 12 zile. M-a uns pe mine la suflet răzbunarea ei. Deci ea era vinovată, zici tu?
Ea s-a despartit de El Sau El de ea? Inainte de faza asta.
Darling, citeste bine intrebarea. Nu este despre ce ai face, ci despre ce ati facut, in cazul in care ati facut vreodata.
Cea mai mare răzbunare e sa treci peste. Să te porți de parcă nu a existat. Și să ai o viață bună. Orice altceva e imatur și inutil. Slabe șanse să-i pese de răzbunările tale.
Slăbuț. Întrebarea era despre ce ați făcut, cazuri concrete, nu ipotetice. Vreau să compar cu ce am făcut eu, ca să știu cât de diabolică îmi e mintea.
Pei nu cred că îl intreci pe fostul care s-a pus intr-o relație cu fosta mea cumnată. Adică fosta fratelui meu geamăn cu care are un copil. Fostul îmi crește nepotul și in ziua de azi. Și nu e vorba de dragoste, frumusețe etc. Nu exagerez, ea e una dintre cele mai urâte fete din oraș, mă refer și corp și față, are și ceva dereglări fiindcă o mai ia razna și face crize, de proastă e proastă... egoistă și mincinoasă, dar nah. A avut noroc.
N-o fi asta răzbunare?
boonnyk întreabă: