| michaelina a întrebat:

Care este compatibilitatea dintre berbec-sagetator? mda funda.

Răspuns Câştigător
| Dennys1521 a răspuns:

Deviza oricarui Berbec este Aventura. Nici nu-i de mirare ca ti-ai gasit Sagetatorul! Fie ca o sa explorati muntii împreuna, fie ca o sa invatati ceva nou sau o sa demarati o afacere, nimic nu va fi plictisitor alaturi de un Sagetator! Combinatia Berbec-Sagetator este foarte buna, fiindca sunteti amandoi semne de Foc si aveti atatea idei cât sa re-creati lumea din temelii. Amândoi sunteti curiosi despre tot ce va înconjoara. În sfârsit, ai gasit pe cineva la fel de idealist ca si tine, ca sa purteti purta interminabile discutii în doi... Poate ca o sa va dedicati împreuna unei cauze, unui proiect important, unei afaceri, dar oricum o sa faceti o multime de chestii împreuna. Aveti mult potential, dar nu uitati sa mai luati si un Taur, un Capricorn, sau o Fecioara în echipa, putin simt practic nu strica niciodata, si tocmai asta va cam lipseste voua.

Din fericire pentru tine, dintre voi doi Sagetatorul este mai flexibil. Asta înseamna ca, da, o sa te lase pe tine sa conduci, sa fii sef, sa fii la cârma... Numai sa nu sari calul prea tare, fiindca Sagetatorul nu e omul sa taca, este foarte direct si spune totul in fata, asa te coboara de pe înaltimi de nu-ti vine sa crezi! Acesta poate fi exact motivul pentru care relatia voastra va functiona : comunicarea este aproape perfecta, aproape instantanee, si plina de dragoste, fiindca va întelegeti unul pe altul.

6 răspunsuri:
| Adda_5780 a răspuns:

Se zice ca e o compatibilitate foarte buna (sunt sagetator), chiar saptm trecuta am auzit la "neata cu razvan si dani"ca nu stiu ce intalnire cu un berbec imi va schimba stareahee hee. banuiesc ca nu ar trebui sa te bazezi pe asta. numai ca parca e imposibil cand ai ocazia sa iti vezi "viitoru`"laughing. in orice caz amebele semne de foc sunt foarte pasionale, ceea ce e bine. ia`te dupa propriul instinct si o sa ai de castigat >big grin

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Prostii din nou cu horrorscopul asta

| Marian619 a răspuns:

Pe zodiace spune ca nu e buna ca se urasc
nu merge sagetator cu animal

| Mara_6590 a răspuns:

Ce conteaza nu e compatibilitatea ci daca va iubiti...stiu de la parintii mei nu se potrivesc deloc ca zodiac si se inteleg ff bine