anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este diferenta dintre a iubi pe cineva cu adevarat, sau a fi doar o obsesie? Eu nu stiu daca nu cumva e doar o obsesie si nu pot sa uit de el, insa cand il vad simt ceva in >stomac:"big grinlaughingsau cand imi aduc aminte de clipele petrecute impreuna parca tremursad

E iubire sau obsesie?thinking

4 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

A iubi inseamna sa simti ceva mai special pentru el
sa-l indragesti pentru felul cum este si cum a fost adica sa-l iubesti pentru felul in care se comporta nu cum arata
Obsesia este atunci cand iti place la nebunie cum arata,parul lui,ochii lui (absolut tot)
Nu poti dormi noapte te gandesti mai mereu la el simti ca innebuneti daca nu il poti avea, mergand pe strada visezi la el cam tot timpul
In cazul tau vei descoperi tu, eu astazi am aflat care este diferenta.

Bafta!

| Pufi02 a răspuns:

Analizeaza singura situatia:d uite cand iubesti ai face orice sa ii fie lui bine chiar daca tie nu iti este,cand il vezi tremurimapar fluturii,si simti ca te navalesc amintiriile. Obsesie este atunci cand il urmaresti, il suni, ii mai ceri o sansa poate 2 si etc.
eu zic ca tu chiar il iubesti.si daca e asa dc nu faci ceva sa va impacati? daca vrei poti sa imi lasi msj pe privat:*
sa ai girja de tinebig hug

| eduardinoedy a răspuns:

Il iubesti...asa e sentimentul

| MeHeartsHIM a răspuns:

Ceva de genu mi se intampla si mie chiar acum, dar eu cred ca il iubesc deoarece orice ar face eu tot o sa tin la el o groaza [si dracu ca el nu face mai niciodata "prostii" ca sa ma indeparteze].Eu cred ca e iubire thinking Depinde de ce ai fi in stare sa faci pentru el.Gandeste-te,ti ai da viata pentru el?batting eyelashes Eu as face-o.

Oricum nu preaa stiu care e diferenta dintre iubire si obsesie thinking Obsesia cred ca e atunci cand esti chiar dependent de el si nu lasi bietu om sa respire tongue Eu sunt calma si ma comport super normal, in afara de faptul ca ma gandesc la el mereu si sufar o groaza.Important e si ce semnale ii transmiti tu luihee hee

Bafta :*