| oiebossubadboy a întrebat:

Care este diferenta dintre a iubi si a placea

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

A placea poate semifica multe, placerea poate fi data de
atractia fizica sexuala
sau ca isi place cum gandeste
un exemplu
mie imi place o fata cum glumeste pentru ca e cam ca mine spontana, imi place ca e rationala,inteligenta etc

a iubi este altceva,vorbim de atasament,este chestia aia cand te gandesti non stop unde e, ce face, cu cine e, te gandesti obsesiv la ea, suferi cand nu e langa tine aia e iubire
atasamanent de lunga durata e cand simti o dragoste puternica toata viata

legaturiile dintre cele 3 sunt compleze, la playlist am documentare despre placere, iubire etc

| kar1GaNNN a răspuns:

A placea inseamna ca, iti place la o anumita persoana fizicul, cum gandeste, aspectul interior etc iar a iubi inseamna sa simti pentru acea persoane acel sentiment care nu il poti simti pentru nimeni din jurul tau, te gandesti mereu acolo si nu o poti scoate din gand.

| madalinamadu a răspuns:

Placi o persoană când vrei să stai în preajma ei, o iubeşti când nu îţi imaginezi restul vieţii tale fără ea.

| ElenaSt2011 a răspuns:

A-ti placea de cineva inseamna ca te atrage ceva la el sau ea. Sau cum arata, sau cum vorbeste, cum se poarta in societate, cum gandeste, si altele.

Dar, a iubi este ceva mult mai profund, implica sentimente mai profunde, chiar sa faci sacrificii pentru persoana iubita.