| alexandraplay a întrebat:

Care este diferenta dintre a vrea sa iti incepi viata sexuala sau deja sa o fii facut la varsta de 13-14 ani. Dupa parerea voastra happy

19 răspunsuri:
| HolyPotato a răspuns:

Eu nu știu nici o fată care să-și fi început viața sexuală de la vârsta asta, chiar dacă arată destul de matur pentru vârsta lor, iar tema de discuție pe care o propui mi se pare un pic exagerată. Chiar dacă unele nu mai sunt virgine, în spatele lor se află pedofili, băieți mai mari care le-au aburit, ceea ce demonstrează naivitatea copilărească pe care încă o au.
Este o diferență mare între a te gândi la asta sau a face-o. NU. Nu sunt legate una de alta. Nu-mi spune că tu nu te-ai gândit când erai mai micuță, nici măcar odată la cum va fi oare când o s-o faci, chiar întâmplător.

| unarab40 a răspuns:

Placerea e gasita la orice varsta,,, daca ai organul dezvoltat, nu e interzis,, doar cu atentie mare s-o faci

| h3r a răspuns:

Foarte bună întrebarea, Alexandra.
De gândit la această vârstă...o fac doar cele neastâmpărate și care o vor da în bară curând.
O fată cuminte la vârsta aceasta are alte preocupări și evită acest subiect.

Mai exact, nu există o diferență prea mare. Pentru că majoritatea care se gândesc. o și fac curând! Copilărie distrusă!

| alexandraplay explică (pentru h3r):

Cuvinte spuse de oameni care mai au un gram de creier spuse degeaba.Noi degeaba explicam si asa tara s-a umplut de pitipoance cocalari etc.Cum a spus Mihai Badea:Suntem o tara plina de curve virgine. Ne racim gura degeaba dar ar fi bine ca altii sa mai si invete din ce vad pe net nu sa i-a exemple proaste de la desene.

| h3r a răspuns (pentru alexandraplay):

Din păcate trăim într-o țară total deplasată...

| Latinmoon a răspuns:

Buna!
In nici un caz de la 13-14 ani cel putin 18 ani trebuie sa ai.
Nu este bine pentru ca tot tu vei avea de suferit.
Te pup, pa pa! :*

| alexandraplay explică (pentru Latinmoon):

E ideea ca nu eu. Dezbatusem un subiect si am vrut sa vad ce parere au oamenii despre copilitele astea happy

| grab a răspuns (pentru alexandraplay):

Tu cati ani ai si ce mai face himenul tau? happy

| Latinmoon a răspuns (pentru alexandraplay):

Majoritatea nu gandesc suficent la ce pericole se expun atat bolilor cat si si sarcinii.
Sau pur si simplu nu le pasa...
Iti dai seama ca au toata copilaria ingropata daca de la varsta asta fac asa.

| alexandraplay explică (pentru grab):

Imi pare rau dar aici nu mai este treaba voastra ce am facut eu happy eu vorbesc depre fetele de genul asta care s-au plictisit si sunt chiar foarte bine happy mersi de intrebare

| Cristiann25 a răspuns:

Dupa cum spun mult traim intr-o tara deplasata dar daca ai merge in alta tara n-ar intoarce nimeni capul dupa tine.Asta e fiecare sa-si vada de viata lui.Sunt total IMPOTRIVA inceperii sexuale mai ales a fetelor la 14-15 ani dar pana la urma stiti cum e fiecare face ce-l taie capul asa ca degeaba ne obosim sa scriem pe aici ca nimeni n-o sa ia in calcul.Un mesaj pentru copii:sa va traiti copilaria ca mai tarziu o sa regretati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce aiurea, fiecare face cum simte el ca e cel mai bine pentru el, iti dai seama ca nu ai face ceva fara ca acel lucru sa iti faca bine, clar. Daca tu consideri ca e ok, fa-o. Nu mai conteaza. O data ce ti-a venit ciclu ca fata nu mai este o regula poti sa iti incepi viata sexuala cand vrei tu. Trebuie tu ca persoana sa iti dai seama de greselile facute dar "sexul" e deja ceva normal.

| alexandraplay explică (pentru anonim_4396):

Cum am mai spus nu ma refer la mine ma refer in general

| kteichd a răspuns:

A vrea tine de hormonii care ii ai in corp si cresc tentatia sexuala iar cei care isi incep la varsta aia viata sexuala se numesc incompetenti deoarece corpul nu este dezvoltat complet pentru asa ceva.

| SefaTa97 a răspuns:

Buna.
Diferenta e de la cer la pamant. Una e sa vrei sa faci ceva si alta e atunci cand faci!

| andreiush25 a răspuns:

1. La varsta de 14 ani organismul nu este pregatit pentru contact sexual.
2. Nici psihic persoana care vrea sa isi inceapa viata sexuala la varsta de 13-14 ani nu o sa stea prea bine.3
3. Poti regreta foarte mult daca iti incepi la aceasta varsta din diferite motive.
Unii vor sa isi inceapa viata sexuala pentru ca sunt pregatiti, altii pentru ca e la moda si nu trebuie sa mai fie virgini deoarece a primit buletinul si deja se considera "matur" ^-^.

| alexandraplay explică (pentru andreiush25):

Hmm da dar multe fete zic ca simt nevoia de asta desi nu inteleg de ce

| BlakeLively a răspuns:

Cand vrei inseamna ca esti pregatit. La varsta de 13 ani vrei doar sa ii atragi atentia, sa te crezi "misto" si sa sfarseti c***a.

| AnalbagBannatPeNedrept a răspuns:

Diferenta e un himen in minus si ceva BTS-uri

Întrebări similare