Dragostea constă în plăcerea trupească, dar şi sufletească. Când faci dragoste, îţi exprimi iubirea ce o porţi acelei persoane.
Sexul este doar plăcerea trupească. Sex poţi face cu orice om, fără să simţi vreun sentiment faţă de el.
Mereu am crezut că sunt singura care crede că e o diferenţă între cele două.
Dragoste faci din iubire pentru celalat, iar sex atunci cand simti nevoie corporala.
Si mie mi se par doua lucruri diferite, mai exact, SEXUL este practicat de marii exploratori de zone erogene, si teritorii cu relief erotic, in marea lor dorinta de a demonstra la infinit Teoria lui Darwin, si faptul ca sunt doar niste primate conduse de instincte primare .
Dragostea in schimb, este pusa in aplicare de catre cei care au descoperit faptul ca exista o stransa legatura intre a spune "te iubesc", si mototolitul cearceafurilor .
Poi dragoste faci cu cineva pe care il iubesti, cu pasiune, romantism bla bla bla... si sex faci sa te satisfaci.
Dar pana la urma si dragostea tot acolo duce!
Pentru ca nu sunt sigura pe ceea ce stiu si vreau un raspuns clar e doar o parere de-a mea.
Prima e când o faci din plăcere şi a doua este când o faci din iubire. Înţeles?
Sunt diferite... sexul e animalic, pasional, dragostea presupune mai multa afectiune dedicata partenerului...
Dragostea este pasionala, e ceea ce simti pentru el, este flacara dintre voi. Iar in ceea ce priveste sexul este doar o placere fizica
Dragostea se bazeaza pe trunchi torace abdomen
sexul se bazeaza pecap si corp
fundita?
Sexul e sex si gata. Sau ce. nu poti face sex cu persoana iubita? Hai sa vedem. cati dintre voi fac dragoste?
linarkfts întreabă: