Cu o persoana necunoscuta: poti sa ai surprize. nu poti stii ce fel de om e si exista posibilitatea "cam foarte mare" sa fii dezamagita daca esti o pers sensibila, care se respecta si asteapta multe. Cu o pers pe care o iubesti, deci o cunosti, aveti macar o idee unul despre altul, despre ce va doriti, ce va place. daca sentimentul e reciproc o sa aiba grija sa nu te raneasca nici fizic, nici in niciun fel. deci mai multe sanse sa fie ok!
Cu o persoana necunoscuta este ca atunci cind maninci o ceapa cu paine sa-ti treaca foamea si cu persoana iubita cind esti intr-un restaurant de luxsi servesti cel mai incintator menu, care iti activeaza toate simturile in mod placut.
Sexul cu o persoana necunoscut sa rezuma la sex... iar sexul cu o persoana pe care o iubesti...se numeste dragoste
In primul caz faci sa te descarci, fara sentimente, iti permiti orice doreste fantezia ta si accepta ea. Fara consecinte ulterioare (daca te protejezi).
In al doilea caz, poate nu te descarci la fel, din cauza rusinii.
Eu cred ca daca faci cu o pers necunoscuta e cv asa straniu nuh simti nimic pentru acea pers e ceva nu stiu najpa,, cred eu. dar in schimb cand o faci cu o pesoana care o iubesti te simti k in al-9-lea cer. cel putin asa zic eu si clipele petrecute nu le vei uita nikiodata si le vei pastra ca pe o amintire frumoasa,,, asta e raspunsul meo.
AndrewTate7789 întreabă: