anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este diferenta intre dragoste si sex? Dc toti baietii se gandesc numai la sex?

13 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

A face dragoste inseamna sex si sentimente. Practic toti vor sex chiar daca unii se exprima mai frumos. Diferenta este ca unii vor o relatie serioasa pe cand altii vor diversitate. Cei care vor o relatie de durata incearca o apropiere sufleteasca implinita printr-o relatie sexuala. Cei care vor o aventura pun sexul pe primul loc. Sunt unii care incep prin sex si ajung la o relatie de durata. Iubirea e ceva prea complex si oricum am dori sa o explicam suntem superficiali.

| adi4ever a răspuns:

In ziua de azi nu mai este nici o diferenta

| valThina a răspuns:

A face dragoste inseamna a face sex cu dragoste, in timp ce a face sex se rezuma doar la satisfacerea unor nevoi pur biologice. Dragoste faci cu trupul si cu sufletul, sex faci doar cu trupul.
uite aici mai multe http://www.garbo.ro/......goste.html
sper ca te-am ajutat :d

| Ana a răspuns:

Sexul e doar de o noapte, cu cine apuci, fara a avea sentimente, iar dragoste faci cu persoana iubita, intr-o relatie de lunga durata.

| Silviu591 a răspuns:

Nu ne gandim numai la sex.si sa fim seriosi.ne place sexul in mod egal.suntem mamifere.este normal.numai ca voi va prefaceti ca va place mai putin

| mada. a răspuns:

Pentru ca sexul nu implica sentimente si la ei e mai usor asa...

| leddy a răspuns:

Pentru dragostea e un sentiment suprem a face dragoste inseamna a face placere se petrece intre 2 oameni foarte apropiati, cu mingieri cu cuvinte dulci mai liber mai relaxat...pe cind a face sex e pur si simplu ceva ce tine doar de placere fizica nimic special

cel putin asta e parerea mea...nu as schimba niciodata placerea de a face dragoste cu ce a sexului

| Mada a răspuns:

Pentru ca sunt niste porci big grin.

| al3cse a răspuns:

DA! Pai e un lucru esential pentru reproducerea speciei umane.
La ce ai vrea sa ne gandim?

| TaylorSwift a răspuns:

Pai... dragostea se poate practica astfel: fiecare ii atinge partenerului corpul, partile intime, il face sa se simta bine, il mangaie fara ca baiatul sa introduca ****( ce au ei in plus decat femeile) in ****(stiti voi ce a femeii.)
Iar sexul inseamna exact sensul invers a ceea ce am scris mai sus. Poti face sex si cu vecina de la 4 pe care nici macar nu o cunosti dar din greseala cazi oe ea si ea te trage in pat si incepe prin a-ti baga in ea.

Dragostea presupune sentimente. In momentul in care simti ceva pentru o persoana si faci o partida de amor se numeste ca faci dragoste. Acolo unde nu exista sentimente se numeste simplu "sex", indiferent ca o faci cu prietena/prietenul pentru care nu mai ai nici un interes, cu sotia/sotul pentru care nu mai simti nimic, cu o persoana oarecare, cu matusa, cu vecina de la 4,

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dragoste=sentiment.
Sex=act.
Ce atata filosofie pentru nimic?
DRÁGOSTE, dragoste, s. f. I. Sentiment de afecțiune pentru cineva sau ceva; spec. sentiment de afecțiune față de o persoană de sex opus; iubire, amor. ♢ Loc. adv. Cu (multă) dragoste sau cu toată dragostea = cu (multă) plăcere, (foarte) bucuros. ♢ Loc. vb. A prinde dragoste de (sau pentru, față de) cineva (sau de ceva) = a se îndrăgosti de cineva (sau de ceva). ♢ Expr. A avea dragoste = a-i plăcea să... A se topi (sau a se sfârși, a muri) de dragoste pentru cineva = a iubi pe cineva cu patimă. ♦ (Concr.) Ființă iubită; p. gener. ceea ce constituie obiectul iubirii cuiva. ♦ Legătură sexuală; relații amoroase. II. Plantă erbacee cu frunze în formă de lance, dințate și cu flori roz-purpurii (Sedum fabaria). – Din sl. dragostĩ.
Explica-mi si mie cat de corecta e din punct de vedere semantic expresia ''fac dragoste''?
Actul se consuma prin acelasi procedeu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca asta ne excita cel mai tare.

| anonimat_6608 a răspuns:

DRAGA MEA, nu toti baietii se gandesc doar la sex. Ei sunt mai predispusi sa se gandeasca la sex datorita constructiei fizice, diferita de cea a fetelor.Baiatul se aprinde imediat, pe cand fata sarut o de mii de ori din cap pan la picioare, insistand in anumite locuri ale corpului ei, apoi se aprinde ea si spune vreau acum acum acum.Sexul e doar fiziologism. Dragostea este implicare totala. Te daruiesti trup si suflet.Sexul se practica doar pe bani sau din interese. Dar doi oameni sanatosi isi doresc sa existe dragoste intre ei, adica mult mai mult decat sexul.