Logic sa ne gandim diferenta este numai in scrierea ortografica, pentru de regula sarutul inseamna ceva de lunga durata, nu? si pupicul de scurta, ok dar cum sta treaba cind merge vorba de pupatura si saruticurui? , se pare ca iese invers. Asa ca le poti folosi pe amandoua fara teama, doar ca sarutul este ceva mult mai oficial, dar pupicurile este atunci cind te afli cu o persoana intr-o relatie avanasata, so don't be afraid use the both
Buna, pupicul si sarutul nu e totuna, pentru ca pupicul este mai scurt, iar sarutul este mult mai lung si romantic...
Pai pupicul e doar asa o ventuza
eu folosesc "pupat" in loc de "sarutat" tot timpul
foarte, foarte rar zic "sarutat"...cred ca din obisnuinta.
Pai pentru mine pupicul e ceva scurt, o mica atingere pe buzele persoanei pe care o iubesti...pe cand sarutul e ceva mai amplu.de o durata si intensitate mai lunga, care in acelasi timp iti da si o traire mai profunda. sper sa fi inteles idee de baza
Buna. Pupic e asa scurt, doar atingere de buze, pe cand sarutul e mai lung si mai pasional. Te pup.Pa pa:*
Cred ca un pupic e ceva mai jucaus si fara obligatiuni... dar un sarut: e ceva mai pasionat mai sexy ...care reflecta multa dorinta...
anonim_4396 întreabă: