Dar diferenţa dintre tine şi elasexygagica care este? Vrei să-ţi zic eu? Deşi punea întrebări idioate era mai informată ca tine.
pa, pa.
Fato la 15 ani mi-ar fi rusine sa intreb asa ceva! chiar nu ai alte ocupatii? maine poimaine vii si ne intrebi ca te-ai masturbat cu coada de matura si ne intrebi daca mai esti virgina.
Parerea mea e ca amandoua pun femeia intr-o pozitie inferioara barbatului.Multe cupluri fac aceste lucruri, dar nu le spun, de rusine.Sexul oral e mai comod pentru femeie si deloc dureros, in timp ce sxul anal e scarbos, probabil ca iti inchipui de ce(doar pe acolo iese pupu)si mai e si dureros.Acum depinde de tine de care vrei, ca e corpul tau.Ambele nu au avantaje pentru femei, doar pentru satisfacerea barbatului.
Am mai raspuns o data si o repet destul de direct dar la obiect Sexul oral este atunci cand o iei in gura si sexul anal cand o iei in cur
Pai, sexul oral este cel facut cu gura, iar cel anal este cel in care penisul se introduce in anus...
Take care!
Pai depinde la sexul oral se foloseste gura pentru a satisface pe cineva iar la cel anal partea dorsala
Sex-ul e doar o fantezie de-a ta care nu prea o poti descoperii deoarece esti prea urata pentru criza care n conduce. iar oralu il vei da la bac cand descoperii din nou ca nu ai nimic in cap decat doar intrebari foarte lente!
Sex-ul e doar o fantezie de-a ta care nu prea o poti descoperii deoarece esti prea urata pentru criza care n conduce. iar oralu il vei da la bac cand descoperii din nou ca nu ai nimic in cap decat doar intrebari foarte lente!