Salut
Este posibil să-ți placă mai mult oral cu ea, dar asta nu înseamnă că nu s-ar putea să îți placă sexul normal cu altcineva mai mult decât cel oral
Depinde de chimie, conexiune și de la om la om
Succes!
Ideea este ca am incercat cu cateva persoane in toata viata mea dar am avut doar aventuri.....si pot spune ca nu mi-a placut cam cu niciuna nimic, doar una care mi-a facut oral mi-a placut.
Deci in toata viata mea am facut de 4 ori sex.
Sper doar sa nu fie in general sexul asa, cum au fost cu restul......ca ar fi naspa
Salut din nou
După numai 4 experiențe sexuale nu ai de unde să știi cu exactitate cum este sexul
Absolut ca nu este in general asa
Doar să îți cunoști corpul mai bine și pe tine, iar în al doilea rând pe cineva pentru care să ai și să aibă sentimente
Sa existe preludiu și toate cele
Mult succes!
Interesant ce spui si are sens.
Apropo crezi ca, cu cat tipa e mai umeda cu atat placerea e mai mare la barbati? Pentru ca observ ca eu am penisul sensibil, si nu m-as simti bine decat daca e ceva umed, de exemplu la ultimul raport sexual m-a durut un pic, nu cred ca aluneca nu stiu cu exactitate explicatia.
Da, bineînțeles că lubrifierea favorizează penetrarea
Poți folosi un lubrifiant natural dată viitoare
Sucees
Diferă de la o persoana la alta, depinde de ce îți place ție mai mult deci nu ar fi o problema
Eu ma gandesc ca poate e uscata tipa, oare o fi asta motivul?
Daca este ce ma gandesc eu, da, acel lichid iti creaza placere mare dar fara. De parca te-ai masturba fara servetele umede, lubrifiante, poate ulei etc
ZebraGalbena întreabă: