Doamne, nu inteleg de ce ai vrea sa te dezvirginezi..."singura"? S-au terminat barbatii pe lumea asta?
Se vede, cunosti toate aceste proceduri mai ales in folosirea prezervativului..scuze, te dai profesoara de sex, ca de dragoste nici nu poate fi vorba?
Ma intreb cati ani ai sau o sa ma injuri pentru impertinenta?
1. Pur si simplu te speli cu sapun si apa calduta in exces.
2. Nu stiu unde ai aflat tu de metoda asta, dar te asigur ca e chinuitoare si mult mai dureroasa decat metoda clasica.
Prezervativul are un strat de lubrifiant pe baza de apa (sau asa ar trebui, daca nu cumva sunt prezervative ieftine date cu cine stie ce untura), asa ca nu necesita o igiena deosebita existenta lubrifiantului. Spalarea inainte si dupa actul sexual e obligatorie, si pentru ea si pentru el. In ceea ce priveste dezvirginarea, poate fi o metoda 'buna', daca tu consideri ca himenul e doar un obstacol in calea actului sexual si ca virginitatea/pierderea ei nu e mai importanta de atat. Personal, nu am auzit de fete care sa incerce asta.
Mai, daca vrei poti sa te dezviriginezi cu ce vrei, dar care mai e fantezia? unde e partea masculina din ecuatie, la ce bun mai faci sex daca nu cu un barbat? Gandeste-te ca prima experienta o sa ai in minte toata viata si nu cred ca ai sa fi mandra sa le povestesti copiilor tai ca primul om din viata ta a fost un deget.
Bineinteles, nu te judec, poti sa incerci cu ce vrei dar prima data ar fi placut sa fie cu un barbat/baiat adevarat (in carne si oase)
Nu te supara dar tu de ce crezi ca mai exista barbati pe lumea asta? De ce nu incerci cu un castravete ca e si eco asa nu?