| daniela_7403 a întrebat:

Care este leacul geloziei?(sint tare geloasa si nu mai vreau sa fiu asa)

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu cred ca e vorba de autoeducatie si control. Pur si simplu nu-ti arata, nu-ti exprima gelozia si incet-incet va trece.

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa ai incredere in tine, in primul rand.Sa stii ca esti cea mai buna si ca, daca te va insela, el pierde. Apoi, trebuie sa ai incredre in el, sa stii ca te iubeste si nu ar putea trai cu gandul ca te-a inselat. Iar apoi, trebuie sa te gandesti ca, daca se va intampla sa te insele, practic nu ai ce face, nu il poti opri tu cu gelozia...si daca o va face, doar el are de pierdut. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multi mi-au dat stupid pentru raspunsul asta dar tot cred ca cel mai bun leac este sexul in grup. Te lecueste pe viata.

| georgy_4632 a răspuns:

Sa ai incredere in barbatul iubit, asa dispare gelozia.

mlm
| mlm a răspuns:

Incearca sa te controlezi, stapaneste-te, ai mai multa incredere in persoana pe care esti geloasa.

Răspuns utilizator avertizat
| Linda a răspuns:

Din cate am auzit eu in unele cazuri cei care au de gand ei insisi sa insele fac crize de gelozie. Parerea mea ca uneori din plictiseala, lipsa de subiecte de conversatie, se ajunge la discutii din astea. Te-am vazut ca te uitai la aia, ai vorbit cu nu stiu cine... Daca ti se pare ca e prea prietenos cu altele, te desparti si cu asta gata. Ce sa stai tot timpul in certuri...

| yasminna a răspuns:

Orice s-ar spune nu exista leac pentru gelozie, e adevarat ca incerci sa te mai abtii sa nu pici in ridicol, sa te faci de ras, e adevarat ca si putina incredere nu strica dar sa vindeci pe cineva de gelozie nu am auzit.Gelozia se poate incadra foarte bine in categoria bolilor incurabile precum cancerul, leucemia etc.Si nu s-a inventat nici o pilula antigelozie.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

De obicei gelozia reprezinta lipsa de incredere in persoana iubita si frica de a fi inselata.Incearca sa ai mai multa incredere in el.

| cristina_9744 a răspuns:

Nu exista leac!
Inafara ca poti fi geloasa dar sa nu vizibilhappy
Incearca asta poate ai sa reusesti sa treci peste aceasta problema.

| Adina_4603 a răspuns:

Buna daniela.
Leac? Gelozie?
Odata ce iubesti trebuie sa ai incredere in persoana iubita si sa mai lasi de la tine. da usor de zi. incearca sa-l faci si tu gelos si ai sai vezi reactile si atunici isi va da seama ce simti... chiar daca probabil nu eu arati sau. cine nu e gelos nu iubestehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi plac mai toate raspunsurile brigaelei dar aici nu sunt de acord cu ea... mai degraba faza cu sexul in grup. mai exact va mai gasiti un cuplu si o faceti in patru. nu dau aici mai multe detalii, gasesti pe net. oricum daca il vezi cu o alta fata/femeie si poti sa treci peste asta inseamna ca esti pe drumul cel bun. daca nu, te consideri probabil inferioara si ar tb sa vezi care e cauza.
succes

| alexa a răspuns:

Ma indoiesc ca exista un medicament pentru gelozie. Daca esti o persoana geloasa slabe sanse sa te "vindeci". Poate daca o sa gasesti o persoana in care o sa ai incredere deplina o sa scapi de aceasta povara.

| DMV a răspuns:

E foarte bine sa fii geloasa. Problema e sa fii posesiva.

| canarita a răspuns:

Ai complexe...ai impresia ce el e mai sus si tu mai prejos...cand te mai simti geloasa imagineazati-l pe buda lovit de d----e. crispat tot...sa vezi ce-ti mai trece gelozia!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt mai gelos decat tine