| SorinELoo7 a întrebat:

Care este limita diferentei de varsta dintre un cuplu (stiu ca varsta nu conteaza, atat timp cat il/o iubesti)?

15 răspunsuri:
| forever4you a răspuns:

Şi dacă ştii de ce mai întrebi?

| stef87 a răspuns:

Nu exista o regula anume. Doar statistici. Prin facultate consultasem anuarul statistic si la noi in tara diferenta medie era de 10 ani (cupluri casatorite).
Dupa parerea mea, in ziua de azi, cu cat diferenta dintre cei 2 e mai mare, cu atat exista riscul sa apara diferente de conceptii, opinii, viziuni... deci nu ar putea fi o relatie de durata, oricat de puternica ar fi la inceput pasiunea. (pasiunea nu e suficienta pentru o relatie de lunga durata).
Alteori se ajunge la astfel de diferente pentru ca pur si simplu se cunosc de cand se stiu si nimeni nu ar fi mai potrivit pentru ei tinand cont cate stiu unul despre celalalt si cum se inteleg.
Cauta pe net si vei ramane uimit de diferente de peste 30 de ani intre parteneri ( bani, interese...)

| SorinELoo7 explică (pentru stef87):

Am ciiti despre asemena diferente uriase! Citeste si exemplul meu de mai jos.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
pai daca dragostea nu are varsta, ce rost mai are intrebarea?
la inceput toti zic ca nu are limita varsta, dar dupa ceva ani de convetuit, apar discutiile si ulterior apare separarea..la mine diferenta e de 10 ani, suntem impreuna din 88/2 ingerasi/totul este ok...ce este peste 10 ani, nu imipot da cu parerea.
O zi frumoasa sa aihappy

| Doηηa a răspuns:

10.

| Awesom a răspuns:

Fiecare are limita lui de varsta.

| Medema a răspuns:

Sa nu fie de generala si tu de liceu! Zic ca nu conteaza, daca ea este mai mare ca tine, esti boier stie sa iti faca supa buna! Daca e copila din asta tu a 11 ea a 9a ....cam naspa! Cam 3 ani ea fiind mai mica!(daca ai sub 18) daca ai peste 18 nu conteaza poti sa ai de la 16 in sus!

| horia2012 a răspuns:

Serios? In ce roman Sci-Fi ai citit asta? Spune-mi, ca acuma ma duc sa-l cumpar laughing Acuma, fiecare face ce vrea si nu cred ca trebuie sa dea socoteala cuiva decat in fata propriei constiinte. Daca esti impacat cu tine insuti e OK. Ca stii cum se spune "ce-si face omul cu mana lui nici diavolul nu desface"
Personal, nu mai mult de 5 ani.

| MiruD a răspuns:

Daca depaseste 10 ani...neaahh.
Ce poti sa iubesti la unul cu 10 ani mai batran ca tine? Banii eventual.

| SorinELoo7 explică (pentru MiruD):

Aici ai mare dreptate!winking

Răspuns utilizator avertizat
| Florinaa123 a răspuns:

AI dreptate, varsta nu conteaza atata timp cat va iubiti. La urma urmei ce conteaza daca e mai mic/a sau mai mare?! Cui ii pasa? Dragostea e tot ce conteaza.