Nu exista o marime standard a penisului, dupa varsta, asa cum nu exista nici o inaltime standard pe varste. Corpul, pana la sfarsitul perioadei pubertatii se dezvolta, pana la 17-18 ani, el tot creste. Dupa aceasta varsta, cand ajungi la maturitate fizicael se opreste.
In perioada pubertatii, te vei inalta, vocea ti se va ingrosa, parul corporal incepe sa se indeseasca. Toate organele vizibile cresc ca si marime, armonios o data cu corpul. Nu trebuie sa iti fai griji de marimea penisului. Uita-l! Cat creste, atata creste. Natura te inzestreaza cu tot ce corpul tau are nevoie sa poti trai la maturitate.
18-20 cm
Daca ti-e mai mic trage de el in fiecare zi
Daca ti-e mai mare, taie din el
Ups, ce problem ai, si piciorul, ce pantofi porti? Oare e normal sa porti acea marime?
Si aici te gasesc , si de el faci mistouri, cine crezi ca te crede?
Si eu am 14 ani si il am de 14-15 daca vrei sa vb imi dai mesaj aici
Eu sunt peste tot si mereu...
Precum Dumnezeu
De fapt chiar oi fi, ca multi cand ma vad spun "Dumnezeule"
Pentru facut pipi, este f bine, ca oricum altceva nu faci cu ea la anisorii astia.
Hm, majoritatea adolescentilor isi incep viata sexuala de la 14 ani? sa nu mai zic despre copii aia de 11 ani.
Baiete, masturbarea (laba) nu este viata sexuala!
Pentru viata sexuala ai nevoie de un penis adevarat si o partnera de sex, ori tu la 14 anisori ai doar un cuc in pantaloni si prietena ta este mana dreapta (sau stanga daca ai obosit) cu care o freci.
Nu ma refeream la laba?, si btw, nu mai suntem in 2002, stii?
Ia de citeste pe forum, sa vei ca sunt destui de 20 de ani care nu au inceput viata sexuala, desii ei au un penis adevarat in pantaloni, ceea ce tu nu ai inca.
Daca sunt virgini sincer nu e treaba mea... daca ei nu au vrut sa aiba o relatie e altceva
Despre ce realtei vorbesti? la 14 ani sunt relatii de prietenie, de colegialitate samd.
Nu-i usor nici la 20 de ani sa-ti faci o iubita, ca nu sar femeile pe tine. Vei vedea asta, cand vei mai creste si vei intelege ce se intampla in lumea adultilor.
Marimea "normala" este cea care o mosteneste fiecare baitel, de la tatal sau.
Unii mostenesc 10 cm, altii 20cm.
Din pacate, nu exista un standard dupa care sa creasca toate penisurile, de aceea te multuemsti cu cat ai in pantaloni ca altul nu-ti mai creste.
In orice caz, la 14 ani nu ai inca un penis, ci un cuc de copil, care va creste pana la 16 ani, cand va inceta creterea lui.
linarkfts întreabă: