La varsta asta nu are importanta marimea, ca oricum nu-l folosesti decat pentru pipi.
Fiindca organismul tau isi va continua procesul de dezvoltare si in urmatorii 2-3 ani, reiese ca din acest motiv se vor mai produce modificari probabil chiar foarte importante care in mod sigur vor avea efecte in privinta modificarii si cresterii tuturor organelor tale in ansamblu, deci si a penisului tau. Din acest motiv intrebarea ta in acest moment al vietii tale este complet inutila, ca si alte intrebari tot la fel, fiindca in general sunt postate de adolescenti dornici doar de a epata si a se lauda, fiindca marimile care sunt prezentate de obicei "sfideaza" atat realitatea cat si corectitudinea masuratorii efectuate. Este stabilit prin masuratori concrete dar mai ales corecte, efectuate de catre medici, cercetatori sau experti in cadrul unor experimente si studii lansate mai ales de catre producatorii de prezervative, ca statistic exista niste dimensiuni "medii" ale penisului in functie de rasa si anumite caracteristici ale diferitelor populatii de pe aceasta planeta. Pe baza acestor masuratori a reiesit ca barbatii adulti din Romania sunt posesorii unor penisuri a caror lungime medie statistica este de 12, 73cm, deci foarte mica comparativ cu dimensiunile de-a dreptul exagerate prezentate de unii userii ai aceastei categorii a TPU. Probabil ca cea mai credibila si reala lungime a penisului in cazul barbatilor adulti din tara noastra se situeaza intre 13 si 16 cm, lungime in care se incadreaza deja si penisul tau. NU s-a facut deci NU exista o statistica privind marimea penisul pe grupe de varsta. Insa ar fi bine sa stii si tu, ca ceea ce conteaza cu adevarat este virilitatea, potenta dar mai ales capacitatea barbatului de a reusi sa-si controleze ejacularea pentru a sustine actul sexual un timp suficient de lung incat la final partenera de sex sa aiba parte mereu de placere si satisfactie si pe cat posibil orgasm. Degeaba penisul este lung si gros, daca barbatul nu poate, nu reuseste sa-si mentina penisul in stare erecta suficient de mult timp fara sa ejaculeze si actul sexual sa dureze suficient de mult, incat partenera de sex sa fie mereu pe deplin satisfacuta. Multa sanatate!
Ce preocupari dragute ai tu la 14 ani? Ce vrei sa faci tu cu putulica la 14 ani? are si par?
Vorbesti de parca ar avea 9-10 ani, cu "putulica" la 14 ani in zilele noastre se fac foarte multe, 14-15 pe acolo, ramai in lumea ta in care faci sex la 50-60 de ani ).
Da, pentru ca la varsta voastra la 14-15 ani aveti pretentii de adulti dar nu aveti nici cele mai elementare notiuni de sexualitate. Asa se face ca apar sarcini nedorite, traume psihice si altele.
Esti major la 18 ani. Pana la 18 ani ar fi de dorit sa stai departe sexualitate si sa-ti vezi de scoala. Nu spune nimeni ca nu trebuie sa stii despre ce e vorba in propozitie, dar la voi e o adevarata drama daca la 14-15 ani nu aveti experiente sexuale. Eu m-am culcat cu o fata la 23 de ani. In vremea mea nu era nebunia asta. De aceea am crescut normali. Si te asigur ca am o viata sexuala foarte normala, cu toate placerile trupesti de care se pot bucura un barbat si o femeie.
Tu esti limitat si nu trebuie sa te superi pentru asta. Daca esti destept iti iei notite, inveti si pe urma aplici. Nu ai varsta care sa-ti permita sa emiti judecati de valoare in materie de sexualitate, de viata, de orice in general. La varsta ta inveti. Punct! Mai tarziu, o sa ai si tu dreptul sa emiti judecati.
N-am 18 ani dar nici 14 n-am, intre, dar nu e obligatoriu sa faci sex dupa 18 ani, in zilele de azi 14-15, 16 maxim, chiar si mai repede, intr-adevar ca mai repede de 14 e ceva gen "ce naiba", dar na, in lumea asta traim si trebuie sa acceptam, altceva nu prea avem ce face, dar ca sa faci sex totusi trebuie sa stii cate ceva, sa stii sa te protejezi, pregatesti si etc.
Pe vremea ta a fost pe vremea ta, lumea se schimba incat nu apuci sa realizezi, doar mergi inainte si vezi cum se schimba, dar in multe cazuri vad persoane de 14 ani care au avut primul contact sexual, nu e ceva grav dar fiecare alege cand si cum, iar legat de sarcina, daca ei nu stiu sa se protejeze, e problema lor, dar pana la urma el a intrebat daca e ok marimea penisului la varsta de 14 ani, nu a zis ca vrea sa faca sau etc.
Ai 14 ani, penisul mai creste pana la 16 sau dupa 16, depinde, e o marime medie din cate stiu eu, nu e putin, ceea ce auzi / vezi pe site-uri deocheate e cu totul altceva fata de realitate, marimea difera, altii pot avea mult mai putin sau mai mult, chiar si la cei de culoare neagra, inca se crede mitul ca ei o au toti imensa insa e doar un mit, nu e deloc asa.
Da man... eu la varsta aia aveam de19 si acum la 23 am surpinzator 23, cred ca e direct proportional cu varsta