Gandesti foarte bine la varsta ta! Bravo, tot respectul! 17 nu este o varsta nici mare nici mica.Pe timpuri fetele se maritau virgine de peste 20 de ani iar acum fetele incep viata sexuala de la 14 ani chiar si 12 unele.Nu trebuie sa te grabesti ca ai timp,trebuie sa faci lucrul asta cand crezi tu ca esti pregatita, cand iubesti pe cineva si esti iubita, in asa fel inkt poti sa te daruiesti trup si suflet! Eu am fost fata mare pana la 19 ani asa ca...mai ai timp succes si tin`o tot asa cu gandirea asta ca ajungi departe :*
Peste 90% din fete sunt virgine la 17 ani. Este stiut ca varsta minima recomandata medical este 17 ani si jumatate, dar cele mai multe fete nu se simt pregatite asa de devreme asa ca amana pentru o varsta mai matura. Intr-adevar esti foarte foarte mica pentru sex, pentru toate responsabilitatile care decurg din asta. Si, un om adevarat (femeie sau barbat) face sex numai cu persoane pe care le iubeste.
Albert, da, e adevarat, pe TPU. dar sa nu uitam ca pe TPU nu intra adolescente cu nivel normal de educatie. Fetele de 17 ani educate au alte prioritati, stau accidental pe net. Cele care intra aici sunt in special adolescente cu probleme, din familii de proasta calitatea, fara educatie, care traiesc pe internet, care nu se ocupa de scoala, de gospodarie, ci isi fac poze dezbracate si asteapta sa le agate vreun milionar pe facebook. Internetul nu este pentru pusti normali, este pentru adulti. Orice eleva sau studenta care sta mult pe net are probleme, deci nu le putem lua drept etalon. Eu discut cu studentele mele, de exemplu, si stiu foarte bine ca fetele la acest nivel (adica cele mai multe) nu isi incep viata sexuala aiurea, ci dupa 18 ani.
Bravo tie, esti o fata cu educatie buna si cu o minte inteligenta, asa te vreau. Eu la 19 ani am inceput viata sexuala, si daca o faci mai tarziu din partea mea ai multe aplauze. Sus paharul si sanatate.
E foarte bine daca gandesti astfel, fiindca viata sexuala trebuie inceputa cu o persoana pe care o iubesti si te iubeste.Consider ca esti o fata cu capul pe umeri si in ziua de azi sunt putine ca tine, ai vazut si u probabil ca exista fete care isi incep viata sexuala la 11-12 ani lucru care nu e bun deloc
S-a dus dreacu' lumea asta daca s-a ajuns sa se considere ca o fata virgina la 17 ani este o rara avis. Eu am o parere foarte buna despre o fata virgina la 17 ani, careia ar trebui sa-i stea gandul la bac, la facultate...si nu la poola-n peezda, care e un lucru banal, animalic si decadent, atunci cand e facut doar pentru ca vrei sa fii si tu in randul lumii, si nu pentru ca e insotit de sentimente mature si responsabilitate.
Parerea mea e ca e ft bine ca ti-ai pastrat virginitatea. Iubitii care ameninta ca daca nu faceti sex se despart de noi(fetele) sunt niste nesimtiti care nu ne merita.Cand te simti tu pregatita si persoana cu care esti este speciala atunci este ok.Nu este rusinos sa fii virgina! Te rog imi dai funda?
@Gabi87 : Lasa-te de ironie. Chiar nu-ti iese.
Ca sa revin la intrebare, pot doar sa te felicit. In sfarsit cineva care gandeste cu capul si nu cu... ahem. Atitudinea asta ar trebui s-o aiba majoritatea fetelor.
Si nu lua in seama ironiile nereusite a persoanelor fara creier, cum ca ori esti grasa, ori ai probleme psihice.
Cand vrei sa o faci trebuie sa fii pregatita. Nu conteaza daca ai 17 sau 27, de exemplu. Trebuie sa ai incredere in "prima" persoana si sa fii responsabila si constienta de toate riscurile implicate, nu ca toate ratatele de 12-13 ani carora le sta mintea doar la sex si apoi se mira de ce le creste burta pana la gura.
Este foarte bine ca inca esti virgina parerea mea e ca viata sexuala se incepe la 18 ani (asa o sa fac si eufi sigura pe tine la fiecare pas pe care il faci in viata)
@ Gabi87...Gabi,lasa-te de meserie!...Incurajezi fetele sa o faca pentru prima oara cu persoana nepotrivita. Din nefericire, majoritatea baietilor gandesc asa! (nu toti baietii, dar sunt destui )
! Oxy...E foarte ok din punctul meu de vedere. Te felicit sincer ca gandesti asa pentru ca majoritatea fetelor prefera sa isi inceapa viaza exuala foaaarte devreme!
Iti poti incepe viata sexuala atunci cand te consideri pregatita si cand gasesti persoana potrivita. Nu trebuie sa iti fie rusine, e normal.
@brigaela aici te contrazic, cum 90% la 17 ani sunt virgine? daca te uiti pe TPU vezi o gramada de fete de incepde la 15-16 ani deci poate 50-60 % sunt virgine la 17 ani poate chiar mai putin.
Din punctul meu de vedere, as ramane virgina pana in noaptea nuntii.Aceea va fi o seara de neuitat pentru tine.Acum sunt o multime de baieti care doar se joaca cu fetele.Ce parere ai avea daca te-ar ruga "iubitul"tau sa faceti sex iar tu sa accepti iar peste cateva saptamani sa aflii ca esti insarcinata.(am dat un ex ca te poti proteja).Ce parere crezi ca ar avea daca ar afla? Eu as crede ca te-ar parasii.Nimeni nu vrea sa fie parinte asa devreme.Eu zic sa astepti pana in noaptea nuntii si sa ai grija ce fel de prieteni iti faci.
Nu cred ca se poate spune ceva rau despre o fata virgina la 17 ani dek sa o admiri pentru performanta, in ziua de azi multe fete isi pierd de timpuriu virginitatea din cauza baietilor si inconstieni lor dar nici acele fete nu trebuiesc condamnate pur si simplu atunci s-au simtit pregatite. sper ca tu sa nu fi prada vrunui baiat care sta cu fetele pentru o noapte ar fi pacat ai mare grija... eu am 16 ani si cateva luni si ink sunt virgina am stat cu un baiat un an si l-am lasat sa fiarba in suc propriu pentru ca nu am vrut sa fac nimic cu el desi el asta vroia. ai grija cu baieti
Counteaza sa fi pregatita tu trebuie sa stii daca persoana este de incredere parerea mea este ca pe la 18 ani trebuie sa inceapa viata sexuala.
Buna!
E foarte bine! Imi place cum gandesti, si ma bucur ca ai pastrat asta pana la 17 ani .
beausingurlamasamea întreabă: