Pai o fata la 15 ani e f matura pentru un baiat de 13 ani. Adica de aia se zice " sa fie baiatul mai mare" pentru ca o fata la 14 ani e mai matura ca un baiat la 16 ani. dar acum depinde, exista si baieti mai maturi, zic eu Depinde cum va intelegeti. Oricum bafta :* si daca crezi ca merita, parerea nimanui nu mai conteaza. Te pup:*
Diferentza de varsta nu difera mult si e ok atat timp cat fata accepta ca prietenul ei sa fie mai mic ca ea.De obicei acest,, aspect,, nu se i-a in considerare doar de fff putine fete.
Daca exista sentimente adevrate relatia poate merge
Pai varsta nu conteaza, doar ca ea e mai matura ca tine bineinteles difera si de la persoana la persoana ca doar sunt si fete care se maturizeaza mai greu, dar atata timp cat va intelegeti, ea accepta diferenta asta e ok, pana la urma urmei nu ar trebui sa te intereseze parerea la alti.
Eu am o nelamurire. V-ati inceput si viata sexuala? Ca daca da atunci nu prea mai am o parere asa buna.Si chiar incep sa-mi fac griji. Daca voi adolescentii in ziua de azi va indragostiti la 13 respectiv 15 ani, atunci pe viitor la ce sa ne mai asteptam? Poate am eu o gandire mai comunista, dar oare nu e prea devreme? Sunte-ti voi suficient de maturi pentru a va asuma riscurile unei greseli? Eu chiar nu inteleg de ce nu va traiti viata un pic mai liberi?! Eu zic ca la varsta asta nu va cunoaste-ti nici pe voi insiva. Si, mai ales ca acum casatoriile se fac mai tarziu, adica pe la 25-30 de ani.Va dati seama? Pai peste 10 -15 ani o sa fiti satui de sex si de dragoste.Nu, pe bune ...nu cred ca e bine...eu imi fac multe griji, ca daca voi ganditi acum asa, atunci cu copii mei ce o sa se intample? O sa-mi spuna ca s-au indragostit la 10 ani?
Nu conteaza daca sunt numai 2 ani...de pe la 3 in sus e problema.
Succes. oricum mai bine cu unu de 13 decat cu unu de 23 la varsta ta
Doarunaltutilizator întreabă:
Latinmoon întreabă: