| diiiiiannnnaa a întrebat:

Care este povestea ta de dragoste? happy

Răspuns Câştigător
| Sara a răspuns:

Ne am cunoscut pe mess. dupa 2 ani. am dat fata in fata. Este frumos. ne stim de parca au trecut 100 de ani. Ne iubim de 1 an :X

21 răspunsuri:
| kitty_8919 a răspuns:

Povestea mea de dragoste este ca am cunoscu un baiat care era prietenul uniu bun prieten de-al meu...atunci l-am vazut pentru prima oara si in sera aia am fost impreuna. Din seara aia mai 9 luni jumate am continuat relatia ne-am iubit mult, totul a fost frumos dar acum totul s terminatcryingcryingcryingcrying

| diiiiiannnnaa explică:

sad Imi pare rau pentru tine sad Sper sa treci peste! Gandeste'te ca mai sunt baieti pe lumea asta atat de mare si sigur vei gasi unul si pentru tine care te va face sa te simti implinita si fericita >; D< Succes! Si Be Happy :*

| albastrel a răspuns:

hee hee...la 16 ani m-am ''indragostit '' pentru prima data...primul prieten...am avut o relatie furtunoasahee hee timp de un an, apoi am stat cu un prieten de al lui ...2 luni... o alta relatie furtunoasa pentru ca era prietenul fostului si colegul lui... apoi m-am cuplat cu un prieten de -al fostului si vecin cu el la misto... el statea cu o fata de 3 ani jum... s-a despartit de ea ca sa stea cu mine si acum la sf lunii facem 2 ani...deci stau cu prietenul fostului fostului prietenhee hee. aa si am uitat sa iti spun ca nici unul nu mai vb intre ei big grinbig grinbig grin...soarta.dar am cel mai bun baiat pe care l-am cunoscut... big grinbig grin

| Encore a răspuns:

Nu prea am asa ceva laughing
Pot spune asta de acum dar nu este perfecta cum imi doresc eu...

| Psihoyounger a răspuns:

PRea lunga...

Psihoyounger

| Barajag a răspuns:

A fost odata ca niciodata, ca daca n-ar fi fost, nu s-ar fi povestit... un urs a cunoscut o ursulika si s-au placut atat de mult, incat au devenit de nedespartit, se iubeau, se mai iubesc si se vor iubi pana la adanci batraneti.Si incalecai pe-o sea si va spusei povestea mea.laughing

| buburuzAndreea a răspuns:

Invatam in acelasi liceu si in grupul meu de prietene el era "baiatul ala frumos". Nici nu indrazneam sa ma gandesc ca as avea eu vreo sansa sa-l cunosc mai bine. Dar fetele ma tot impingeau de la spate, asa ca mi-am luat organul vital in dinti (rolling on the floor Adica inima! Cine stie la ce prostie va ganditi voi? rolling on the floor) si i-am dat un Add pe Messenger. Apoi mi-a expirat curajul si n-am fost in stare sa intru in vorba cu el. blushing Fraieraaaa! Oricum, s-a dovedit si hi5 bun de cevahee hee, ca am inceput sa vorbim asa, putin cate putin. M-a scos la un suc si de atunci ne iubim cu foc. Nu stiu ce i-au pus aia in Cola de i s-a parut ca sunt asa interesanta, dar ma bucur ca ma suporta in continuare! big grin
Azi facem un an si doua luni impreuna si simt ca ma indragostesc de el din ce in ce mai tare! love struck

| BUBULINA a răspuns:

Nony

| eu_3271 a răspuns:

Ne-am cunoscut in alt oras si ne-am inteles bine de la inceput. Dupa cateva zile am fost impreuna... dar povestea s-a terminat acum ceva timp, cand el s-a mutat in anglia... sad

| hândel a răspuns:

Ne-am vazut, ne-am placut, ce ar fi ramas de facut? De un an jumate suntem impreuna, sper ca si la batranete sa-mi fie perechea nebuna, sa ne plimbam ca la prima intalnire pe plaja tinuti de mana. big grin laughing

| M.J. a răspuns:

Ar trebiu sa imi iau jurnalu si sa rescriu tot ce e scris acolo...pe scurt:sunt cu 1baiat de 10luni si au fost cele mai frumoase din viata mea, il ador, e viata mea.si el simte la fel pentru mine, imi demonstreaza asta in fiecare zi... el este drogu meu si eu drogu lui...suntem dependenti unul de altul. e minunat sa iubesti si sa fii iubit

| hahahahah.asa.e.cum.spun.eu a răspuns:

Pf...sad
ma apuca tremuratu
deja!laughing
hm... pai acum cateva luni am fost chemata la un chef!
acolo l*am cunoscut... :-s
am stat`mpreunastraight face
il iubesc si acum... sigh
dar... s-a terminat totul...eu plecand`n strainatate...sad
cu toate ca mi-a facut mult raustraight face am putut tot tp sa-l iert...am plans enorm pentru elstraight face sad mfine... e mult mai multsigh sad de povestit...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum pot sa-ti dezvalui asa ceva? avind in vedere ca prima oara m-am inragostit de-o scindura! mi-e rusine.

| bl00ndutza_9824 a răspuns:

Lam cunoscut acum 2 ani si 7 luni tottul a fost frumos aproape un an (pana l-am inselat din prostie) apoi ink un an cu bune si rele (mai multe rele sad ) ne-am despartit si nu neam mai vazut vreo 6 luni pana m-am dus eu la el acasa si i-am facut o surpriza :X am stat din noi cateva zile impreuna (clipe de neuitat :X:X ) si acum inca nu suntem rererere-combinati big grin dar ne petrecem fff mult timp impreuna si e fff bine da mai asteptam sa vedem daca suntem siguri de ceea ce facem si anume sa ne impacam pe bune :X (ceea ce eu as vrea tare mult )

| Artemiss a răspuns:

L-am cunoscut acum 3 ani, la mine in cartier, e mai mare decat mine cu 7 ani, un golanas. Voia sa ma bata ca nu voiam sa ii dau o cartela cu netu activat. Dupa cateva zile eram cu gasca pe strada si aveam un bricegut si m-am taiat si s-a oferit sa imi ia servetele si sa ma spal. Apoi a continuat...multe amintiri, clipe urate si frumoase, am mers si in Grecia cu el anul trecut, ca sa constat pana la urma ca m-a tinut 3 ani pe post de papusa, ma folosea.Si-a cam batut joc de mine, m-a inselat imi vorbea urat...in fine incerc sa trec peste.Am trei saptamana de cand nu mai suntem impreuna si chiar e bine.Nu are sens sa continui o poveste de dragoste care se poate numi si un cosmar... Oricum nu o regret, au fost si clipe minunate, dar in primele 4 lunilaughingdoar atat.

| ady20hbk a răspuns:

Dragoste? sigh ...huh...frumos cuvant. un sentiment minunat dar pe care eu nu l-am simtit niciodata de la o fata sad... din pacate timiditatea mea m-a stricat

| BlueDreams a răspuns:

Nu am avut asa ceva, sunt cam mica, 13 ani e o varsta destul de frageda ca sa vb de dragoste nu crezi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost prieteni 10 luni de zile...ne intelegeam foarte bine, am avut timp sa ne cunoastem in acest interval. nu l-am privit ca pe un barbat, nici nu ma gandeam ca o sa ma indragostesc de el, nici nu imi doream, mi-am promis ca nu o sa fiu cu el... el isi dorea sa fie cu mine, dar i-am explica situatia si mi-a respectat decizia.si pur si simplu s-a intamplat.practic fara ca el sa faca nimiclaughing fara sa imi dau seama am ajuns sa tin la el si suntem impreuna in ziua de azi. ne certam noi...ne impacam. uneori stau si ma gandesc ca parca era totul perfect intre noi cand eram prietenilaughing

| diiiiiannnnaa explică:

Alexandra tu ar trebui sa intri la intrebari k hannah montana aia :p sigur ai avea ce discuta >big grin

| Guitarlove a răspuns:

Pai, a fost un nou coleg la scoala mea. si pur si simplu m`am indragostit de felul lui de`a fi. Ma striga "bufnita" si ne alergam pe holuri. asa a inceput totul. Apoi. el a aflat ca`l plac laughing! Si atunci a inceput distractia. el zicea [ zice ] ca nu ma place. dar imi zambeste, se uita mereu la mine. ma impresioneaza. ma face geloasa. sunt exact semnele unui baiat indragostit. m`a invitat si`n oras... si pe mess mereu ma baga in seama... nujtu. avem multe intamplari impreuna. si sunt greu de uitat. dar sufar din cauza faptului ca zice ca nu ma place...desi... oh go on. si acum nu-l mai plac. oh go on s`a terminat. desi cateodata. mai simt fluturi in stomac. :-x laughing day dreaming!

| ☻☆Diana☆☻ a răspuns:

Am fost cu fratele lui la inceput, pentru ca initial l-am ignorat din cauza ca era cu 4 ani mai mare ca mine si cand l-am cunoscut (a 3 a zi dupa ce m-am combinat cu fratele lui) am ramas de nedespartiti, din cauza lui i-am dat papuci dupa o saptamana (saracutusad) si acum...Nimeni nu ne poate despartihappy
P. S: Acum doua saptamani am facut un an si 4 lunihappy
P. P. S: Fratele lui e ok, m-a iertat si a trecut peste astalaughing

Întrebări similare