Ce rautaciosi sunteti
Uite eu iti raspund, pentru ca imi place si mie sa citesc povesti de dragoste si chiar sa o povestesc pe a mea :*
Iti voi scrie mult.Pregateste-te
Ne-am cunoscut intamplator, in februarie 2009(eu clasa a6a, el a7a), cand toti colegii mei au venit fericiti la mine sa-mi zica ca ma place A. si vrea sa stea cu mine. Eu am fost chiar indiferenta pentru ca pana atunci nici nu auzisem de el.Stiam doar ca sta cu o colega, dar asta nu a fost o piedica ca sa am o relatie cu el.Nici nu il stiam si oricum imi placea de altcineva. El se ruga destul de mult de mine, chiar si pe mess, dar nu stiu parca de atunci m-a atras ceva la el si nu i-am zis direct NU.tot bagam motive gen: tu stai cu colega mea, o alta colega te place.Nu stiu de ce. Oare Destinu?
Buun.Am trecut de perioada asta.Nu s-a mai tinut asa de mine, adica sa afle toata scoala ca vrea cu mine.
La inceputul clasei a7a tot se dadea la mine, dar nici atunci nu il bagam in seama ca imi placea de altcineva [colegul lui]. Pana cand am fost foarte dezamagita de colegul lui.Si am stat m-am gandit."Hm. Oare cu cine sa-l uit pe L?" Aveam de ales dintre 2 baieti I. si A. Desi I. vorbea foarte des si foarte frumos cu mine, inima l-a ales pe A. dar si mintea, pentru ca seara imi ziceam in gand "Trebuie sa.l uit pe L cu A.Trebuie sa.l plac pe A." Si asa a fost In loc sa vorbesc de L, am vorbit de A. cu fetele.Asa am inceput sa.l plac.Dar bineinteles ca nici el nu a stat cu mainile in sold, si el se dadea la mine in fiecare zi, chiar si atunci cand il placeam pe L.Tin sa mentionez ca tot in februarie s-a intamplat asta.De data asta a fost ceva schimbat.Amandoi ne placeam Desi statea cu o fata, imi spunea mie sa stau cu el.Desi ii placea unei colege de el, eu tot il placeam.Ba chiar ne foloseam de aceste subiecte ca sa vorbim.Mi-am dat seama ca ma place, in momentul in care m-a intrebat "Lu` I. ii place de tine? Tie iti place de el? De cine iti place de la mine din clasa" Iubirea dintre noi crestea in fiecare zi, chiar daca era cu alta.Nu stiu chiar nu ma interesa.Incet incet.S-a despartit de ea, colega mea nu l-a mai placut.Toate au fost in favoarea noastra(asta se intampla prin luna martie). Vorbeam in fiecare zi fata in fata si rareori pe mess. Sa nu credeti ca totul a fost ROZ si FRUMOS, au fost si chestii urate, a mai stat cu inca 10 fete, dar tot se dadea la mine(nefiind ceva serios).Dar am trecut peste ele pentru ca el nu are orgoliu, nu e suparacios. Asa ceva se gaseste doar la mine In ultimele zile de vacanta se arata din nou foarte interesat de mine, dar.nu stiu.nu aveam puterea sa recunosc ce ma intreba el.Fiind vara, baiatul a renuntat la mine in favoarea distractiilor, in favoarea altor fete, ba chiar in favoarea prietenei mele cele mai bune.Ciudat.A facut asta exact cand a aflat ca cel mai bun prieten al lui ma place.In fine, prietena mea nu a vrut cu el.
Apoi destinul ne-a cam despartit.Am luat-o pe drumuri separate.El la liceu, de dimineata, eu la gimnaziu dupa amiaza.Eram in aceeasi scoala.Eram atat de aproape, dar totusi atat de departe.Incepeam sa-i simt lipsa, nu mai era acolo in fiecare pauza sa ma bage in seama, sa ma faca sa ma simt speciala.Totusi m-am acomodat. Daca anul trecut facea el primii pasi, de data asta i-am facut eu.Ma bagam in vorba cu el si chiar era frumos si asa [ ca simplii amici :-] pana cand mi-a confirmat el acest lucru pe data de 4 martie.Am intrat pe mess, pe la ora 1, incepeam la 2.Parca am simtit ca trebuie sa intru, ca va intra si el.Asa a fost A intrat si el pe mess, m-a bagat in seama si abia atunci mi-a zis "AS VREA SA STAU CU TINE", mi-a zis de mai multe ori anul trecut, dar am simtit ca acum chiar vorbeste serios, ca vrea ceva serios .Nu i-am dat un raspuns clar, mi-a zis ca ma asteapta [cred ca am fost singura fata cu care a facut asa] Pe 5 martie am intrat pe mess pe telefon.M-a bagat in seama.M-a intrebat daca m-am gandit si i-am zis ca eu chiar nu stiu[vroiam din tot sufletul sa stau cu el, dar nu ii aratam asta] m-a intrebat de ce si i-am explicat ca eu nu sunt ca celelalte fete asa mai indrazneata si am ramas :O cand mi-a zis ca stie asta si de aia vrea sa stea cu mine.ca vrea din tot sufletul asta. Atunci i-am zis "Bine.Inceram" Si am incercat.Prima intalnire.A fost super.Ma rog nici n-a fost intalnire asa programata.Ne-am vazut pe hol intamplator, beam apa, a trecut pe langa mine si mi-a zambit, m-a privit in ochi asa frumos, m-a intrebat ce fac.I-am raspuns cand l-am intrebat daca mai sta, a zis ca pleaca.Si a plecat. Poate pentru ca il astepta si prietenul lui si ca ningea.Acum nu stiu.A mers aceasta relatie doar 1 saptamana.Pentru ca simteam eu ca nu merge.Nu aveam cand sa ne vedem, nu ma astepta dupa ce pleca de la scoala.Parea dezinteresat. Poate si din cauza mea, pentru ca el cum a stat cu mine m-a intrebat "pot sa te pup cand te vaD" si eu i-am dat de inteles ca da, dar pe obraz.Si ma gandesc ca a fost mai rezervat [Nu radeti de mine ca nu l-am lasat, dar e prima mea relatie, de fpt a fost]Am mai vorbit prin aprilie.Cand tot pe 4 mi-a zis sa ne impacam.Nu am vrut, desi el a inteles ca i-am zis da.Cand am clarificat lucrurile s-a cam suparat, dar i-a trecut repede.Si vorbeam in fiecare zi.Pana intr-o zi cand mi-a zis asa niste adevaruri.MI-a zis ca el de aia nu ma astepta, ca nu stia cum sa se comporte cu mine, ca ii venea sa ma pupe dar credea ca il refuz, ca ii pare rau ca ne-am despartit, ca daca ar fi stat cu mine la panarama nu ar mai fi vorbit dupa ce ne-am despartit.A fost foarte duuulce Inainte de asta insa, iar s-a dat la prietena mea, 2 zile, i-a zis ca tot frumoasa a ramas chestii, iar ea a aflat ca dintre toate fetele cu care a stat la o fata G. a tinut cel mai mult, si cand l-a intrebat daca a tinut la vreo fata dar sa nu fi stat cu ea a zis ca la mine . Deci am fost speciala pentru el \:d/ Cred ca 1 luna s-a rugat de mine sa ne impacam, dar n-am vrut. Acum, in iunie, nu ne-am mai vazut nu mai avem cum sa vorbim, dar oricum cred ca iar a inceput cu distractiile La banchetul meu, a venti si el, m-a pupat pe obraz de 2 ori, mi-a zis ca de ce fac asa de ce nu vreau sa dansez cu el.Tot se baga in seama cu mine, pana cand s-a dus si a dansat asa imbratisat cu o fata si s-au sarutat .De`atunci am pus PUNCTUL FINAL acestei povesti.Nu spun ca a gresit doar el.Am gresit si eu. Poate am fost cam distanta cu el.El prea vagabontsel.Nu stiu ce sa cred.Sentimentele mele pentru el sunt inca vii desi neg asta ori de cate ori am ocazia. Poate daca maine ar face ceva, iar mi-ar veni dragul de el.Deocamdata.Sunt confuza. E ceva intre ura si iubire.E dificil sa lasi o poveste de dragoste neincheiata, şi acum am înteles cât de greu pot atârna cele trei puncte postate la sfârşitul celei de-a doua propozitie din fraza mea...
Tui vrei să faci dragoste cu mine sau vrei să-mi pierd eu timpul, scriind povești de dragoste?
Poveste mea de dragoste a inceput foarte frumos, din simple priviri s-a nascut o iubire frumoasa ne-am iubit mult fiind simpli amici, primul sraut.langa un copak...iarna...toate bune si frumoase pana BANG! ne-am despartitsi uite asta e sfarsitul povesti de dragoste!ciao
Nu pot povestii, mi-ar lua prea mult timp. Darvad ca te pasioneaza sa citesti povesti de dragoste, du`te la biblioteca si citeste o carte despre asa ceva.
beausingurlamasamea întreabă: