Mai potrivita? nici eu n-am experienta femeia deasupra, sa detina ea controlul
insa.mai bine sa ai incredere in partener sa fie experimentatsa zic asa si sa nu te sperii de durere... daca nu ti-e frica nu o sa te doara [ca sa mori acolo in pat pe romaneste] incearca sa fii relaxata. pr tau trebuie sa stie cum sa se poarta pentru prima data cu tine sa stie sa iti atinga punctele si sa te excite daca te excita nu cred ca o sa stai tu sa te gandesti la durere.
poti sa iei pentru inceput un pahar de vin sa ciocnesti cu el la inceput eventual sa fii mai relaxata
nu te speria si o sa fie ok muzica sau chestii din astea care sa-ti aline frica si sa iti aduca placere
[cata filozofie pe mine]
sper ca te-am ajutat
funda?:X
Capra...este cea mai "destinsa", cu orificiul largit si cu penetrare adanca, plus acces usor
Pai pozitita misionarului este cea mai simpla si fara dureri. De obicei fetele sunt dezvirginate in pozitit asta daca pe baieti ii intereseaza de ele... daca nu le pune din prima in alte pozitii mai grele.
Pozitia misionarului este aceea cand fata sta pe spate intinsa iar baiatul peste ea
Mult succes :* >
Cred ca pozitia misionarului. Astfel tu nu ai prea multe de facut si nu te gandeste numai la asta, traiesti momentul. Spor!
Hmm, sincer nu am experienta, insa... cred ca mai sigur ar fi, desigur daca si partenerul tau are experienta, sa stai pe spate si sa-l lasi pe el sa controleze actiunea. Ca u sa fii lipsita de griji. Bafta
Misionar nemisionar nu stiu eu cum se numeste da´asta am facut-o cu fata mea ( virgina)
tu stai pe spate( cu fata spre tavan adq )
pui o perna sub tine ( in zona mijlocului.)
indoii picioarele la un unghi aproximativ de 42º, si dupa aia desparti picioarele si el intra.
simplu nu?.
funda
/agree with zuzu, incearca sa fii relaxata, sa aveti un preludiu cat mai incins, poti folosii si lubrifiant, gasesti aproape in toate magazinele.
Original1992 întreabă:
MartinAlabert întreabă:
Dany_Daniel_1998 întreabă: