| pisikutza20 a întrebat:

Care este pozitia perfecta pentru primul sex? ca sa nu ai dureri,

Răspuns Câştigător
| YoungHomie a răspuns:

Mai potrivita? nici eu n-am experientatongue femeia deasupra, sa detina ea controlul

insa.mai bine sa ai incredere in partener sa fie experimentatlaughingsa zic asa si sa nu te sperii de durere... daca nu ti-e frica nu o sa te doara [ca sa mori acolo in pat pe romaneste]laughing incearca sa fii relaxata. pr tau trebuie sa stie cum sa se poarta pentru prima data cu tine sa stie sa iti atinga punctele si sa te excitelaughing daca te excita nu cred ca o sa stai tu sa te gandesti la durere.

poti sa iei pentru inceput un pahar de vin sa ciocnesti cu el la inceputlaughing eventual sa fii mai relaxata
nu te speria si o sa fie oktongue muzica sau chestii din astea care sa-ti aline frica si sa iti aduca placere

[cata filozofie pe minelaughing]

sper ca te-am ajutathappy
funda?big grin:X

10 răspunsuri:
| cossmy a răspuns:

Capra...este cea mai "destinsa", cu orificiul largit si cu penetrare adanca, plus acces usorhappy

| AndaWest a răspuns:

Ca sa nu doara trebuie sa dea pe langalaughing

| zuzu a răspuns:

Misionarabig grin
este cea mai simplahappy

| Gabitsza a răspuns:

Pai pozitita misionarului este cea mai simpla si fara dureri. De obicei fetele sunt dezvirginate in pozitit asta daca pe baieti ii intereseaza de ele... daca nu le pune din prima in alte pozitii mai grele.
Pozitia misionarului este aceea cand fata sta pe spate intinsa iar baiatul peste ea

Mult succes :* >big grin

| gloss_5750 a răspuns:

Cred ca pozitia misionarului. Astfel tu nu ai prea multe de facut si nu te gandeste numai la asta, traiesti momentul. Spor!winking

| Static a răspuns:

Hmm, sincer nu am experienta, insa... cred ca mai sigur ar fi, desigur daca si partenerul tau are experienta, sa stai pe spate si sa-l lasi pe el sa controleze actiunea. Ca u sa fii lipsita de griji. Baftawinking

| ChristianMaximilian a răspuns:

Misionar nemisionar nu stiu eu cum se numeste da´asta am facut-o cu fata mea ( virgina)

tu stai pe spate( cu fata spre tavan adq laughing )
pui o perna sub tine ( in zona mijlocului.)
indoii picioarele la un unghi aproximativ de 42º, si dupa aia desparti picioarele si el intrabig grin.
simplu nu?laughing.

funda

| GabiBrasov a răspuns:

/agree with zuzu, incearca sa fii relaxata, sa aveti un preludiu cat mai incins, poti folosii si lubrifiant, gasesti aproape in toate magazinele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa detii controlul, urca tu deasupra.iti iei cat vrei si, placere si durere. dar motanul? motanul e mare pisicuto?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetita deasupra ca sa detina controlu, te rasucesti cum iti placelaughing poti sa te trantesti de el de-i sa-i fermi ouale sau poti usor.
Sau Doggy style pentru o excitatie mai mare dar ii zici sa nu bage tare ca poate ajunge la col daca are aparatura mai mare sau tu mai mic laughing