Depinde, daca te referi strict la fizic atunci este vorba de chip, de zambet, daca nu te referi doar la fizic ma atrage inteligenta.
Pai hai sa fim in tema zilei : SUFLETU! )))))
Acum serios vorbind, nu e ceva anume la mine. Sau mai exact nu e ceva ce pot explica. Daca e chimia, e. Daca nu, poate sa fie el Adonis ca nu ma impresioneaza
Cat mai tanara, cat mai prospatura, cat mai supla si subtirica, cat mai feminina, cat mai placuta si usor de tolerat si sa stie sa-si tina gura inchisa cand e cazul, adica in 90% din cazuri.
Cel mai important lucru ar fi naturaletea. Ce urmeaza ar suna foarte ciudat pentru alti baieti insa eu as prefera sa nu aiba deloc forme decat sa le aiba exagerat de accentuate. Machiajul excesiv, piercing-urile, tatuajele si fumatul sunt mari turn-offs.
Alt lucru ar fi modul in care se uita la mine Cand va vedeti si are zambetul ala larg...
Ai bunavointa de a-mi explica ce e atractiv in aroganta?
Un om arogant e un om nesuferit, in umila-mi parere.
La sexul opus ma atrage fundul. La viitoarea partenera n-o sa ma mai atraga nimic c-o sa fiu mort.
Ce te face sa crezi ca as avea bunăvoința?
Da, un om prost si arogant e nesuferit.Dar unul inteligent si arogant e extrem de atrăgător.Aroganta e data de încredere in sine.
Nu ma face nimic sa cred, ti-am cerut doar.
Este un personaj, Harvey, intr-un serial "Suits". Cred ca te referi la genul ala.
Dpmdv aroganta n-are nimic bun in ea.
Aroganta e cu totul altceva fata de increderea in sine. Da, in prima datã o persoana cu incredere in sine pare aroganta, dar iti dai seama dupã daca are incredere sau e doar aroganta "prosteasca"
Am specificat si "inteligenta", nu se pune problema unei aroganțe prostesti.
Pãi pute ai sa raspunzi ‘imi place increderea in sine’ sa nu-l superi pe Plano
Te-ai supărat si tu?
Îmi place aroganta. Ceva mai sexy decât încrederea in sine.Degeaba are încredere dacă nu emana si aerul ăla distinct de superioritate.
Da, nu mai pot de suparare ca nu ma placi pe aici.
Fii serioasa esti inca tanara, dupã ce te maturizezi o sa ai alte pareri. Intrebarea e, esti capabila sa-l faci sa-ti cada la picioare?
Prefer sa cred ca nu o sa-mi scadă standardele cu vârsta, nu atat de repede cel puțin.
Hm, poate nu la picioare, dar puțin mai sus, da, sunt capabilă sa-l fac sa cada.
Mutubal întreabă: