Corpul:*
Adica:~inaltimea incepe de la 170cm in sus, adica in caz de port tocuri sa nu fiu mai inalta, ultima data chiar mi-am facut probleme ma gandeam daca voi fi mai inalta decat el, dar am avut noroc eram pe picior de egalitate.~sa nu fie schelet ambulant, nu ma refer sa aiba muschi, ci doar sa fie mai bun
.~la fata trebuie sa aiba acea sclipire, inainte spuneam ca imi plac tipii blozi+ochi albastri, dar m-am convins ca nu'i asa, ultimii mei prieteni fiind bruneti+ochi caprui.Trebuie sa aiba acel "vino'ncoa", astea care le'am zis mai sus sunt doar generalizitati!
Ca si caracter il prefer smecher, golan in ochii lumii dar cand e cu mine sa'si arate si latura sensibila!
Bafta.
Ochii, frumusetea fetei si personalitatea. daca baiatul e peste 1, 75. e bestial :X:X ador baietii inalti.
Primul lucru este sa fie aranjat, unghiile sai fie taiate, parul aranjat, sa nu fie laudaros oooo nu imi plac asa fel de oameni. Daca incearca de la prima intilnire sa atinga fundul s-au sinii atunci este un afemeiat si cu el nu am ce discuta.
DiamanteleSeSparg întreabă: