| RAY a întrebat:

Care este principalul motiv pentru care nu ați dorit o avea relatie cu cineva dupa ce v-ati intarnit cu persoana respectiva?
Din cauza aspectului fizic
Din cauza caracterului
Din cauza statului social

41 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| GoldenZenith a răspuns (pentru nimportequi):

Ce frustrant trebuie sa fi fost pentru saraca fata. Mai bine lovea sub centura. Sa vezi cum ii pierea orice urma de rânjet de pe fata tipului devil

| Nemessys a răspuns (pentru nimportequi):

O fata cand da intr-un baiat - OOO BINE FATAAAAAAA, TOT ASA! MAMA CA PALMA I-A FRECAT LA FRAIERU' ALA rolling on the floor))))))))))
Un baiat cand da intr-o fata - Ma animalule, nu ti-e rusine?

Si cica sa fim,, egali" Da frate... cu mintea asta inapoiata si fara pic de respect fata de altii, singur suntem noi egali. Prea multe fete si-o iau un in cap cu chestia asta si se cred de,, neatins".

| GoldenZenith a răspuns (pentru nimportequi):

Eh. Îți dai seama că glumesc. Trebuie să fii sărit de pe fix rău de tot sa aplici asemenea lovituri.

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Din cauza aspecului fizic, a mai contribuit si caracterul, 10-20%!

| SG1995 a răspuns:

Aspectul fizic conteaza cel putin incipent, dar daca tipa respecta nu arata rau ( gen chiar urat), atunci as forma o relatie, mai ales daca femeia in cauza are personalite agreabila.
Pe scurt eu la o femei la aspectul fizic ma uit la 3 lucruri:
- culoarea parului
- aspectul fetei
- forma corpului
Daca una, sau doua din aceste criteri corespund standardelor mele, atunci e ok. Nu o sa fiu ipocrit fizicul e important, dar doar incipent, si asta e primul criteriu de alegere a unui partener deoarece pe prima chestie pe care o vezi la o persoana.
Mai apoi evident caracterul ma afecteaza, cat despre statutul social nu conteaza daca ar bun simt, am un prieten care n-a facut scoala din motive de sanatate, dar in schimb e educat, de bun simt, si nu e incult, spre deosebire de alte persoane cu scoala dar fara bun simt si cultura.

| RAY explică (pentru SG1995):

Man conteaza si valoarea noastra sexuala, gandesti ok, eu spun ca ai sanse sa isi gasesti iubita, poate si eu dupa ce slabesc si bag sala dar tot mic voi ramane, macar tu esti inalt

| BlackRose03 a răspuns:

N-am cum sa stiu cum e o persoana pe interior cand o vad prima data.
Statutul social nu conteaza.
Si nu imi doresc relatii de orice tip cu persoanele din jur.
Stiu ca nimeni nu ma suporta, deci nu cred ca ar avea sens doar sa visez la o relație cu cineva, chiar si de prietenie.
Nu vreau sa am nicio relație cu persoanele din jur, indiferent de caracter, statut social sau fizic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caracterului .Ti.am raspuns cu toata sinceritatea.