Cred ca sunt prea impulsiva: niciodata nu ma gandesc inainte sa actionez si de multe ori dau cu batul in balta. O calitate... sa ma gandesc...cred ca sunt o persoana de incredere.
De mic luam bataie de la maicamea si bunicamea si din cauza lor tremur putin acum si in calitate ca sunt o persoana de treaba si aia da cu o educatie de nota 10
Defect:orgoliu, calitate:stiu altii...[tocmai incercam sa nu mai fiu orgolioasa de aceea nu am spus calitatea].
pa, pa.
Defect: Geloasa. Vreau sa nu pierd persoana iubita, de aia sunt foarte "protectoare".
Calitate: Sinceritate. Sunt sincera mereu, spun sentimentele mele, tot.Nu`mi pasa daca se rade de mine, eu sunt sincera.
Ma.sincer defecte am mai multe. De fapt toata lumea are.De exemplu sunt cea mai incapatanata persoana din cate stiu(asta e cel mai mare), sunt foarte impulsiva, putin cam timida si cam autoritara si nerebdatoare ( n-am nicand rabdare suficienta). Ca si calitate...hmmm.crd ca simtul umorului, naturaletea, inteligenta.cam de astea. Oricum toti avem defecte, calitati, in functie de om.Si oricat ne-am strofoca noi, perfectiunea nu exista, pentru simplul fapt ca nici noi nu stim cum arata.Conceptul de perfectiune este diferit de la om la om, deoarece avem gusturi si moduri de gandire diferite. Ceau! te-am pupat.Si raspunde si tu la intrebare:X
Am atatea(defecte si calitati ) ca mi-e greu sa nominalizez doar unul...hmm, sunt orgolioasa (defect, in unele situatii, nu in toate) si sunt incapatanata (defect si calitate, depinde din ce punct privesti...sau in ce situatie esti ). In rest sau mai bine spus, de obicei imi place ca cei din jurul meu sa realizeze singuri ce defecte sau calitati am. La intrebarea asta, acu cativa ani, la defecte as fi spus sigur -naivitate-
Eu am un defect care poate pentu altii ar putea fi o calitate... am foarte multa rabdare si ma enervez foarte greu chiar si atunci cand as vrea nu pot sa ma enervez.
La mine principalul defect e gelozia iar ca calitate pot spune ca am ochi frumosi
Defect:pai sunt prea incapatanata chiar daca cineva imi zice ca nu e bine ce fac eu o tin tot pe a mea
calitate: cred ca fiecare aveam multe calitati care trebuie descoperite de altii, nu sa le enumeram noi!
Defecte:prea iubitoare (pentru perosana iubita) si calitate : hmm originalitatea? chiar nu stiu
Pai defecte am destule insa cel mai mare e ca sunt nerabdatoare, iar calitate sunt foarte ambitioasa... Tuuu? Ce defacte ai? Dar calitati?
Defect: superficialitatea(in dragoste in special), iar calitate...sunt genul prietenei adevarate... te poti baza pe mine mereu.
Defect:hhmmm nu stiu daca se poate numi defect dar uneori sunt prea sensibila
calitate: imi place sa zic lucrurile verde-n fata
Pai, ca defect pot zice ca e timiditatea, iar ca si calitate, cred ca inteligenta ( toti imi zic calculator ).
La tine cum e?
Defect:Sunt foarte criticara
Calitate:Sunt o foarte buna sfatuitoare
Acum as fi putut sa fac o lista imensa.Si la calitati cat si la defecte
yungandreigawd întreabă:
Pixie_6145 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: