Tine minte ca ai uitat sa zici (majoritatea baietilor) pentru ca mai gasesti si baieti cinstiti. Eu spun ca problema lor cea mai mare a smecherasilor si a celor care le plac sa faca misto e educatia proasta si idiotenia pe care o au in capul lor merita sa le rupi oasele sincer.
Unii nu se comporta natural cind stau in preajma unei fete...Altii nu sint increzuti in sine si pierd mult...
"Care este problema cea mai mare a fetelor? "
Au aceleasi defecte, probleme ambele sexe. Nu are rost sa prelungim. nu se potriveste aceeasi problema latoti baietii. Dupa cum spunea si "Misogin"
Fetele.Cum sa le cucereasca,cum sa le atraga atentia,cum sa le vorbeasca, cum sa se apropie de ele, cum sa isi faca o prietena.
Sexul.Cum sa gaseasca o fata dispusa sa faca sex, cum sa-si convinga prietena sa faca sex.
Lungimea penisului.Am senzatia ca in fiecare clipa,este cineva cu o rigla in mana,ocupat sa masoare numarul de cm al organului cu care e inzestrat.E deja o obsesie,a depasit stadiul de problema,problema e atunci cand descopera ca o are mai mica decat colegul de banca sau cel mai bun prieten.
Nu toate sunt probleme,nu ii intereseaza toate in acelasi grad,nici in ordinea in care le-am scris.Dar,astea sunt problemele baietilor.
Depinde de caracterul si IQ-ul fiecaruia, care din toate astea o considera problema, la care ii da importanta si la care nu.
...ca sunt pusi toti in aceeasi oala cu smecherasii si cocalarii si prostii de anumite fete ignorante care nu stiu sa aleaga un baiat decat dupa marimea portofelului si a prestigiului din cartier, iar cand acestia le umfla ochii sau le trimit la produs tot ele se autovictimizeaza uitand ca din cauza propriei ignorante si prostii au ajuns in situatia respectiva. sa fim seriosi, baietii cuminti nu sunt si nu vor fi la moda vreodata. Problema cea mai mare a baietilor e ca sunt considerati toti niste animale fara suflet.
Chan_Lore_1974 întreabă: